2777
2789
عنوان

خانوادتون چطور ادمایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 36 پست
اول صبحی خیلی ناراحت شدم،کاش نزدیکت بودم.      

ببخشید ناراحتت کردم دلم خیلی پره یکسره دارم گریه میکنم اگه همین نزدیکا بودی مشکلم حل میشد هر چند روز میامدی سر میزدی منم هیچ وقت خوبیات فراموش نمیکردم

صبر داشته باش عزیزم بیماری وناخوشی برای همه هست.این روزهام میگذره.یادته وقتی کرونای دلتا اومده بود روزی۷۰۰ نفر از مردم جونشونو از دست میدادن چه خانواده هایی که عزادارنشدن اما هرچی بود گذشت.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول صبحی خیلی ناراحت شدم،کاش نزدیکت بودم.      

منم کوچیک نیستم ۳۸ سالم هست ولی وقتی ادم مریض هست به کمکم خونوادش نیاز داره کافر هم باشن کمک میکنه ولی خواهرم یک کوچه پایین تر هست خونه دار هستش بیکار ولی نمیاد دستم فقط به خدا میندازم تا کمکم کنه اگه تونستی برای ایت الکرسی بخون دعا کن خوب بشم بچه هام گناه دارن فقط خوب بشم دیگه از خدا هیچی نمیخام

صبر داشته باش عزیزم بیماری وناخوشی برای همه هست.این روزهام میگذره.یادته وقتی کرونای دلتا اومده بود ر ...

اون روزا از خونه بیرون نمیومدم میگفتم مریض میشیم حالا ببین به چه روزی افتادم

صبر داشته باش عزیزم بیماری وناخوشی برای همه هست.این روزهام میگذره.یادته وقتی کرونای دلتا اومده بود ر ...

کلا روحیمو از دست دادم فکر میکنم خوب نمیشم خدا خودش کمکم کنه حتما ایت ایت کرسی برام بخون حداقل دلم یکم اروم بشه

الان برات ۳بار آیت الکرسی خوندم‌.امروزهم به نیت شما۴۰ بار میخونم.من مطمئنم به زودی خوب میشی.

خیلی ممنون  خدا هیچ مشکلی سر زندگی شما هم نزاره  همیشه به خوشی زندگی کنین