2777
2789

سلام 

ب شوهرم گفتم میخوام ب داداشم بگم بهم عیدی نده کلا از این رسما خوشم نمیاد من دراوردی دعوامون شد بعد حرف کشید ب خواهرش گفتم ۴ساله خونش بغل خونمونه ولی عیدم حتی نمیاد ی سر بزنه اونوقت ما ب خانم عیدی میدیم اخه ک چی خواهرم باید برادرو دوس داشته باشه لااقل سالی ی بار بیاد ب نظرتون اشتباه کردم گفتم احساس میکنم از چشمش میفتم بهم گفت از سه ماه قبل نشستی نقشه میکشی 

من حرفم منطقیه غیر منطقی نمیگم خواهر شوهرم با شوهرش رابطشون شکرابه بعد خانواده شوهرم ب اضافه شوهرم با اون آقا که میشه (شوهر خواهرشوهرم)حرف نمیزنن ولی خواهرشوهرم رابطش با ما اوکی هست از قبلم بهتره پس چرا نیاد ی سر بزنه؟

سالی یه باره عیده ول کنا

درمورد داداشت هر جور دوس داری میتونی بگی عیدی نده ولی درمورد خواهر همسرت بهتره بیخیال باشی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخوزید الکی ارزش نداره

ای بابا مامان بابام انقد از این مارا کردن الان عمه هام ی درصدم براشون ارزش قائل نیستن میدونم ک اگه اینم اینجوری بشه مارو بی ارزش میکنه

سالی یه باره عیده ول کنا درمورد داداشت هر جور دوس داری میتونی بگی عیدی نده ولی درمورد خواهر همسرت ب ...

یعنی چی سالی ی بار عیده

یعنی اگ شما بدونی واسه یکی مهم نیستی واسش همه مار میکنی

یعنی چی سالی ی بار عیده یعنی اگ شما بدونی واسه یکی مهم نیستی واسش همه مار میکنی

اصلأ به مهم بودن و نبودن نیست این یه رسمه

شاید طرف شرایط نداره بیاد

عمه های منم سال تا سال نمیان خونه ما مگر اینکه یه مراسمی چیزی باشه

ولی بابام عیدیشونو میزنه به کارتشون

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلأ به مهم بودن و نبودن نیست این یه رسمه شاید طرف شرایط نداره بیاد عمه های منم سال تا سال نمیان خ ...

شرایط ک داره بیاد 

خب شاید دیدگاه شما یا خانوادت این باشه ولی من یاد گرفتم ب قول شما اگه به رسمه اینم رسمه ک عید نوروز ی سر بزنی ب خونه برادرت اینم جزوی از رسمه دیگ

اصلأ به مهم بودن و نبودن نیست این یه رسمه شاید طرف شرایط نداره بیاد عمه های منم سال تا سال نمیان خ ...

یعنی مامان بابای شما هیچوقت ازشون دلخور نیستن و در کمال رضایت ک نمیان نیان عیدی میدن؟یعنی نمیگن ی سر نمیزنن

هیچ وقت از هیچ کس نباید گله کنی مگر اینکه خودش اهل گله وگله گذاری باشه 

آخه مگه سرتون درد میکنه وارد این چیزا میشید زندگی رو برای خودتون تلخ‌میکنید 

همیشه یاد بگیریم اونکه اول گله‌نیکنه ما نباشیم ولی حواسمون هم همیشه نسبت به اطرافیان جمع باشه 

همه جوره حق با تو عزیزم متاسفانه شرایط مشابه دارم و کاملا درکت میکنم 

خوب حمایت برادر و توجه برادر رسم و وظیفه است ولی نوبت به خواهرش رسیده بهش برخورده 

من براب برادر و خواهر و بچه هاشون همیشه کادو تولد به راه بود با اینکه کادو خاصی گیرم نمیومد نهایت تبریک پیامکی بود 

از وقتی به خاطر بعضی داستان‌ها الان کادو نمیگیرم هیچ کس امسال تبریک پیامک هم نگفت 

عجیب دلم شکست 

نکن عزیزم محبت شعور میخواد

همه جوره حق با تو عزیزم متاسفانه شرایط مشابه دارم و کاملا درکت میکنم  خوب حمایت برادر و توج ...

اخه واقعا اگه ب رسمه خب عید دیدنی هم رسمه 

آدم خب نارحت میشه سالی ی بار خونه برادرت نیای

خب اینکه  به شوهرت گفتی خواهرت نمیاد گله است دیگه  بعد اینقدر که‌ما خانما ریز بین هستیم م ...

این ریز بینی میخواد؟؟واضحه دیگ منم نگم خودش میدونه منتها همیشه عادتش خودشو کوچیک کنه

خب اینکه  به شوهرت گفتی خواهرت نمیاد گله است دیگه  بعد اینقدر که‌ما خانما ریز بین هستیم م ...

بخصوص اگر رابطش با شوهرش شکراب باشه از طرف خانواده  وبرادر که شوهر شما باشه به صورت ویژه بهش نگاه میکنن