2777
2789
عنوان

فرداصب زود اسباب کشی دارم..

304 بازدید | 27 پست

فردا ۷ کارگراوماشین میاد خوابم نمیبره خدا شاهده کمرم دردمیکنه حس میکنم مهره هام داره میزنه بیرون

از یطرف درد جسمی از یطرف فکر و درگیری 

روحم خسته ست

جسمم خسته ست

بفکر بچمم ک چند روزه درست بهش نرسیدم.فردا تو اسباب کشی چقد اذیت میشه

لعنت ب شهر غریب

لعنت ب مستاجری

توروخدا برا ارامش و شادی هم دعا کنیم بعد برا صاحب خونه شدن همه مستاجرا

خیلیییی سخته.هرخونه ک عوض میکنم قسمتی ازقلب و خاطراتم مبمونه اونجا

خدایا عظمتتوشکر توانم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی انشاءالله سال دیگه همین موقع صاحب خونه بشی

برای ما هم دعا کنین دوستان حال دلم خوب نیس از خدا بخواین صدای منم بشنوه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

انشاالله به حق این ماه عزیز خونه بعدی که میرین خونه خودتون باشه،این خونه جدید هم براتون خوش یمن و مب ...

انشاالله خدا تن سالم و دل خوش و پول ب خودتو عزیزات بده ینی میشه منم درو دیوار خونه خودمو تمیزکنم برا خونه خودم برنامه بچینم بخدا خسته شدم هرخونه ی شکلی داره الان حس میکنم مبلام برا این خونه بزرگه

فرشامم یکی اضافه ست

تختمم باید بفروشم

من دارم ازخونه بزرگتر میرم کوچیکتر کرایه ها وحشتناکه همینم موندم چجور جور کنیم خداتوانت بده ابجی ...

اره من ۲۰روز پیش جم کردم اساسو ب سختی خونه گیر اومد ۱۵۰ماهی ۴💔

- هر وقت خواستید حرومزادگی رو در حق یکی تموم کنید؛ اعتمادشو نابود کنید :)❤️‍🩹
اسی انشاءالله سال دیگه همین موقع صاحب خونه بشی برای ما هم دعا کنین دوستان حال دلم خوب نیس از خدا بخ ...

دل همه غم داره هرکسی یجوری....

اگه لایق باشم برات دعا کردم..حال دلت خوب شه و یه نوری به دلت بتابه و قوت بده بهت .یه جون تازه

اسی انشاءالله سال دیگه همین موقع صاحب خونه بشی برای ما هم دعا کنین دوستان حال دلم خوب نیس از خدا بخ ...

انشاالله گلم

حتما دعات میکنم و برات صلوات میفرستم اگ قابل باشم

چقد بده حال دل بد باشه ادم روح و روانش و جسمش رو در راه روحیه ش نیده

عزیزم حق داری خسته ای ...اصلا اثاث کشی کردن خودش دلگیره از یه طرفم خستگی فشار میاره دیگه هیچی...جریا ...

من چهارمین اسباب کشیمه اما واقعا نسبن ب سال های قبل توانم کم شده خیلی کمرم دردمیکنه 

همه بخاطر ضعف اعصابمه حتی دکتر مغز و اعصاب هم رفتم بابت این اسباب کشی و اعصاب خوردیاش

دل همه غم داره هرکسی یجوری.... اگه لایق باشم برات دعا کردم..حال دلت خوب شه و یه نوری به دلت بتابه و ...

فدات عزیزم.دعا کن مشکلاتمون حل بشه❤️❤️

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

انشاالله خدا تن سالم و دل خوش و پول ب خودتو عزیزات بده ینی میشه منم درو دیوار خونه خودمو تمیزکنم برا ...

مرسی از دعای قشنگت،چرا نشه عزیزم خدا بزرگه

وسایل تو اگه بشه نفروش بزار گوشه کناری یا انباری تا بعدا خونه خودتون که رفتین دوباره مجبور به خریدشون نشی

انشاالله گلم حتما دعات میکنم و برات صلوات میفرستم اگ قابل باشم چقد بده حال دل بد باشه ادم روح و رو ...

آره عزیزم دیگه نایی نمونده برام بخدا... 😞