2777
2789

خانوما میان حرف میزنن اکانتی بود به نام مامان عامر اومده بود عکس یه بچه مریض رو گذاشته بود میگفت بیماری اس ام ا داره هر بار یه تایپکت میزد که هیچی نداریم بخوره یه بار از زبون بچه میگفت خاله ها من مریضم کمکم کنید بعد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک کن اسی

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بعد هی نمیگفت اسم بیمارستان کجاست بعد یهو اومد تایپکت زد که هر کس پول برام ریخته شماره کارت بده بفرستمش براش میگفت من بد بختم شوهرم گفته عکس این بچه رو نزار ولی من مادرم دلم طاقت نداره ولی خانوما دیگه خیلی پیگیر اسم بیمارستان شدن 

دیگه میدونست لو رفته تایپکت زد کلی فوش بد داد گفت که مردم گفت اون شماره کارت ها واین سیمکارت هارو همه از کارتن خوابا میگیرم گفت تا حالا با هزار تا اکانت اومدم توی مجازی خانومارو گول زدم کلی کاسب شدم گفت با دوستم شرط بستم از همین خانوما پول یه ماشین در بیارم 

دیگه میدونست لو رفته تایپکت زد کلی فوش بد داد گفت که مردم گفت اون شماره کارت ها واین سیمکارت هارو هم ...

وااااای 😐

مامان من رفته بود مشهد، تو حرم یه خانومه اومده بود عکس بچه مریض نشون داده بود. چندین بار هم گفته بود به همین امام رضا قسم، لنگ ۴۰۰ تومن پول هستم که دارو بگیرم براش. مامان منم داده بود طفلک. بعدش اسم بیمارستان و ... رو پرسیده بود زنگ زد گفتن اصل همچین موردی نداریم. 😑

وااااای 😐 مامان من رفته بود مشهد، تو حرم یه خانومه اومده بود عکس بچه مریض نشون داده بود. چندین بار ...

کاشک حداقل دوروغ تنها میگفت فجیح ترین فوش هارو داد گفت میرم با یه اکانت دیگه میام با یه شکل وشمایل دیگه