2777
2789
عنوان

جمعه دارم میرم تور تفریحی مثل چی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 33 پست
دفتر کاری دارن یا همینطوری پیج دارن نمیشه اعتماد کرد به مامانت بگو فوقش نمیزاره بری بهتر از اینه هزا ...

نه فقط پیجه برای شهرمونه 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس به هرکسی هم رو نده  شرایطشو بپرس   هتل میبرن؟ واسه خودت تغذیه لباس گرم لوازم بهداشتی ...

تور یک روزه نه هتل چیه !میترسم ولی دلم میخواد برم

چه جوری اعتماد کردی اونم‌تنها بری .اینجور جاها میخوای بری برو یه دفتری آژانس مسافرتی . من باشم‌اعتم ...

خب کسی نمیاد تنهایی پوسیدم ولی الان مثل چی میترسم اصلا نمیشناسمشون اخه

نه فقط پیجه برای شهرمونه 

مدیرش کیه اگه از شهرتون باشه باید بشناسیش اگه به مامانت نمیگی لااقل به خواهری داداشی کسی بگو بدونن کجایی ولی به مامانت بگو گناه داره اگه دور زود کردی نگران میشه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
مدیرش کیه اگه از شهرتون باشه باید بشناسیش اگه به مامانت نمیگی لااقل به خواهری داداشی کسی بگو بدونن ک ...

داداشام ک عمرا نمیذارن ۲۷ سالمه !به زنداداشم میگم

من نمیگم که کلا بیخیال بشی .ولی جای معتبر برو که مجوز و تور لیدر دارن معلومه صاحبش کیه جاشون کجاست.

پیجشو بدم نگاه میکنی؟مجوز دارن ظاهرا

داداشام ک عمرا نمیذارن ۲۷ سالمه !به زنداداشم میگم

نمی‌دونم والا من حرفام گفتم هر جور خودت میدونی

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خواهش انشالله خوش بگذره به سلامتی بری و بیای❤❤❤

مرسی عزیزم پیشنهاد میکنی چ مدرکی ازشون بخوام؟مثلا بگم عکس مجوزتون یا چیزی بفرستن برام؟

چرا؟

من این تور را نمیدونم چه طور ولی معمولا شهرای بزرگ تور های این سبکی بی بند و باری زیاد توشون.مست بشن، لباس نا مناسب، مختلط بزن و برقص و.... ممکن یه سری مسائل پیش بیاد مخصوصا که خانمی و مجردی میری