2777
2789
عنوان

راز خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 80 پست

تا جای ممکن از دستمال کاغذی استفاده نکنید، به جاش از دستمال پارچه ای استفاده کنید

دستمال پارچه ای، هم طبیعیه و باعث قارچ نمیشه هم باعث آسیب به محیط زیست نمیشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میدونم سردی مزاج باعث آسیب به دندون ها میشه ( البته منظور سرد شدن مزاج خودِ دندونه ، مثلا ممکنه یکی طبعش سرد و تر باشه ولی دندوناش سالم باشه 

طبع و مزاج اعضای بدن متفاوته )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

مثلا برای رفع سردی مزاج دندون میتونید دمنوش های گرم بخورید ، مثلا دمنوش میخک 

در کل اگه توجه کرده باشید میخک تو دندان پزشکی ها هم به عنوان دارو استفاده میشه

تا جایی که میدونم سردی مزاج باعث آسیب به دندون ها میشه ( البته منظور سرد شدن مزاج خودِ دندونه ، مثلا ...

اینو میدونم که کل بدن طبعش چیه ولی اخه اعضای بدن رو چطوری بفهمیم که تک تک طبعشون چیه؟ کاش یچیزی بود میخوردیم خ‌دش میرفت طبع همه جامونو متعادل میکرد😠

از کیسه و سفیداب و سنگ پا تو حموم استفاده کنید 

لایه برداری میکنه

سنگ پا که فواید دیگه ای هم داره

اینو میدونم که کل بدن طبعش چیه ولی اخه اعضای بدن رو چطوری بفهمیم که تک تک طبعشون چیه؟ کاش یچیزی بود ...

دقیقا😂

ممکنه شخص معدش سرد باشه ولی کبدش گرم

در این صورت اگه چیزای سرد بخوره که برای کبدش خوبه 

به معدش فشار میاد

اگه چیزای گرم بخوره که معدش درمان بشه به کبدش فشار میاد

به این نوع مزاج ها میگن سرکنگبینی

یعنی تلفیقی از مزاج گرم و سرد

که برای درمانش هم باید غذاهای ترکیبی بخوره  

مثل همین سرکنگبین

اصلا خود. میخک بوی دندون پزشکی میده😂😂

دقیقااااا😂😂😂

دقیقااا ، متاسفانه من این چیز هارو بلد نبودم و تجربه کردم تا یاد گرفتم🤦🏻‍♀️  کاش یه  تا ...

قربان شما❤

درمورد سوال تون: 

اون برای همه خانم ها هست  وبرای خود بدنه، برای تنظیم ph واژن وحافظت از عفونت و مرطوب نگه داشتنش هست هیچ مشکلی نداره نباید پاکش کنی به هیچ وجه

اگه خارش ندارین که طبیعی هست ومشکلی هم ندارین

ژل شستشو نباید روزانه باشه دوهفته یا هفته یه بار کافیه چون استفاده زیاد ph واژن تنظیم نمیشه

واینکه برای تنظیم پی اچ وکلا تقویت بدن ماست پروبیوتیک خیلی خوبه اگه استفاده کنید.

اگه برای زیر بغلتون چیزی استفاده میکنید مثلا پماد زینک یا این جور چیزا

⚠️ خطرناکه و استفاده نکنید⚠️

چون زیر بغل هم غدد لنفاوی قرار دارن که استفاده از این چیزا باعث تداخل عملکرد غدد و ایجاد غده میشه

مرسی گلم اینو اصلا نشنیده بودم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خواهش میکنم عزیزم😘❤❤❤

قربان شما❤ درمورد سوال تون:  اون برای همه خانم ها هست  وبرای خود بدنه، برای تنظیم ph واژ ...

اوه یعنی دیگه کاریش نداشته باشم ؟ مرسییی چقدر خوب که انقدر اطلاعات دارین واقعا کاش این چیزارو تو مدرسه میگفتن من الان خیلی درگیر انتخاب سبک زندگی ام و واقعا سردرگمم

اوه یعنی دیگه کاریش نداشته باشم ؟ مرسییی چقدر خوب که انقدر اطلاعات دارین واقعا کاش این چیزارو تو مدر ...

نه اصلا، گفتم که برای خود بدنه وطبیعی هست

خواهش میکنم❤

سردرگمی نداره که فقط یه سری چیز هارو رعایت کنین کافیه حذف قند مصنوعی(که باعث اختلال در هیپوکامپ وضعف حافظه ویادگیری میشه)

خواب منظم وتغذیه سالم همین من خودمم سعی میکنم در حد توانم سبک زندگی سالمی داشته باسم ورعایت کنم...