2777
2789
عنوان

راز خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 80 پست

تو دفعات اولی که از نوره استفاده میکنید ممکنه حس کنید پوستتون سیاه شده که این نشون دهنده ی خارج شدن سموم و سودا از بدنه 

دفعات بعدی که استفاده کنید این سیاهی ها رفع میشه

یا ممکنه جوش بزنید که جوش زدن هم نشونه ی دفع مواد زائده

فاصله زمانی مصرفش هم ۱۵ روز یا ۲۰ روز یک باره

( در مورد شیوه ی استفاده و فاصله ی زمانیش سرچ کنید تا مطمئن بشید )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میدونم کدومارو میگی😂 ، میترسم انقدر بکشم بد تر اسیب بزنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه هیچی نمیشه..دندان پزشکی ک واسه پر کردن دندانم رفتم گفت..چون دندونام سفید هستن ولی اغلب خراب و شکننده شده بودن.گفت همش بخاطر اون بقایای غذا لای دندوناس ک دندونات آسیب دیدن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستمال کاغذی توالت رو توی توالت نزارید وبیرون باشه.  بعد حمام یا موقع حمام باید هوای داخل حمام ...

دقیقااا ، متاسفانه من این چیز هارو بلد نبودم و تجربه کردم تا یاد گرفتم🤦🏻‍♀️ 

کاش یه  تاپیک‌بزنین و‌همه این چیزایی  که بلدید رو بگید چون تا اینجا شما چیز های جدید تری نسبت به بقیه گفتید مشخصه اطلاعات دارین 😍

درمورد ژل سشت و شو

(سوالم چندش هست اگه فکر میکنین بدتون میاد نخونین 🙏) 

من عفونت نمیکنم ولی هر روز بین لابیای کوچک ام یه چیزی شبیه چرک سفید هست ، یعنی چیزی نیست که بیرون بیاد و مایع طور باشه ، انگار یه لایه نازک ترشحات روی لابیای کوچک (قسمت های صورتی) هست ، و با آب پاک نمیشه چون حالت چرب طور داره ، با دست یا با صابون تمیز میشه فقط ، این مورد برای همه هست؟؟ خارش و مشکلی ندارم این حالتمم همیشه هست فکر نمیکنم بیماری باشه ، برای تمیز کردن این حالت میشه روزانه ژل سشت و شوی بانوان استفاده کرد؟

مرسییییی عزیزم دمت گرم ، من قبل استفاده کردم ولی هیچ‌کدوم اینارو‌نمیدونستم ، هفته ای یکبار بزنم ؟ بل ...

نه عزیزم فکر کنم هفته ای یک بار زیاد باشه

معمولا عطاریا دارن ، از کسی که مورد اعتماده بخرید و تا جایی که میدونم باید زرد باشه ( فکر کنم زرد پر رنگ )

نشونه ی دیگشم اینه که بوی بدی داره

یادم نیست چند خریدم، یه بسته ی بزرگ خریدم

فکر کنم سی تومن خریدم🤔 نمیدونم فقط مطمئنم زیر هشتاد بوده البته چند ماه پیش

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو دفعات اولی که از نوره استفاده میکنید ممکنه حس کنید پوستتون سیاه شده که این نشون دهنده ی خارج شدن ...

من جوش میزدم شدییید باهاش برای همین رها کردم ، یعنی اگر استفاده ازش رو ادامه میدادم دیگه جوش نمیزدم؟؟؟

حالا اگر باز شروع کنم و بزنم دفعه ی اول حوش میزنم ،۱۵ روز بعد روی جوش ها باز نوره بزنم یعنی؟؟

من جوش میزدم شدییید باهاش برای همین رها کردم ، یعنی اگر استفاده ازش رو ادامه میدادم دیگه جوش نمیزدم؟ ...

منم نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه 

زیاد میذاشتید بمونه؟ چون زیاد بمونه پوست ملتهب میشه و فکر کنم جوش بزنه

این اطلاعت رو از سایت "طبایع" کپی کردم:

دقت کنید منظور از نوره یا واجبی پودرهای موبر موجود در بازار نیست. موبرهای موجود در بازار فاقد زرنیخ می باشند. برای تهیه نوره اصل باید به عطاری های معتبر مراجعه نمایید. چون ماده موثر نوره آرسنیک می باشد، که ضد سرطان است. تمام کارخانه ها آرسنیک موجود در نوره را خارج می کنند (البته نوره ی دارای آرسنیک به صورت سنتی و غیر کارخانه ای هنوز موجود است) و باید بدونید که این پودر های موبری که اغلب به صورت معطر هم هستند، عاری از آرسنیک می باشند و در نتیجه جز خاصیت مو زدایی هیچ خاصیت دیگه ای ندارند. پس باید به دنبال واجبی اصل باشید، همان ها که بوی بسیار تند و نه چندان خوبی دارند.

اینگونه می توان گفت که اگر از نوره های سنتی و اصیل که دارای آرسنیک هست استفاده شود، شما هر وقت نوره استفاده می کنید در واقع دارید خود را علاوه بر نظافت، شیمی درمانی می کنید.

رنگ نوره اصل زرد است و هرچه میزان آهک در آن بیشتر شود رنگش سفیدتر می شود. در واقع خاصیت درمانی اش به علت وجود زرنیخ در آن است و سفید رنگ بودن این پودر، نشانی از کمبود این ماده می باشد. هرچی درصد آهک بیشتر باشد خاصیت درمانی نوره کمتر میشود و فقط خاصیت موبری دارد.

خواص نوره ( واجبی ) از دیدگاه طب سنتی

ضد سرطان سینه، پروستات، خون، پوست و ریه

از بین برنده موهای زائد و کاهنده موهای زائد به مرور زمان

ضد رماتیسم

درمان کننده زگیل تناسلی

تقویت قوای عمومی و جنسی

تقویت کننده نور چشم

کاهنده تورم پروستات

دافع بیماری های کلیه و مثانه

مقوی شانه ها

درمان کننده لاغری مفرط (باعث فربگی بدن می شود)

از بین برنده جوش های عفونی و لطیف کننده پوست بدن

تخلیه کننده مواد زائد و سمی و سودای اضافی از بدن

درمان کننده عفونت رحم و بوی بد ناشی از آن

موثر در درمان بیماری های پوستی

روشن کننده پوست

تقویت کننده سیستم ایمنی

موثر در درمان واریس

ضد عفونت، ضد قارچ و ضد باکتری

مانع بوجود آمدن زخم بستر

رافع هم و غم، خشم، عصبانیت، جنون و افسردگی

دارای بوی ضد سرطانی

محکم کننده استخوان ها و درمان کننده پوکی استخوان

درمان کننده برص

پیشگیری کننده خوره، پیسی و آکله

درمان کننده بواسیر

از بین برنده کیست رحم

از بین برنده توده های سینه

درمان واریکوسل