2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 49 پست
۴۰۰بارررررر؟😐وای چقدر بدم وقتی ج نمیدی پشت سرهم زنگ میزنن  ۴۰۰بارو واقعا نمیتونم هضم کنم😐

تو اون سه روز همش اگاهی بودم. فکر میکردم دزدیدنش🥴 اگه بدونی چی کشیدم

خدا رو شکر همه چی عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزرگترین بی احترامی رو خودت داری در حق خودت می‌کنی آخه ببخشید دل سوختن داره همچین مردی جون بکنی پول به قمار سفاهت ایشون رو بدی ؟! 

خواهر شوهرت کار خوبی کرده این مرد ارزش محبت دلسوزی نداره چه فر قی با یه معتاد که میاد فرش زیر پای بچه ش رو می‌کشه می‌بره مواد می‌کنه داره

شوهر شما ۸۰۰ میلیون باخته تو سایتهای شرط بندی هست بعد شما طرزتفکر خواهرشوهرت درگیرت کرده؟

همین والا 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
تو اون سه روز همش اگاهی بودم. فکر میکردم دزدیدنش🥴 اگه بدونی چی کشیدم

ایشالا از بدهی دربیاین 

الان به فکر راه حل برای بدهی ها باش نه رفتار خواهرشوهر

رفتارش برات مهم نباشه عکس العمل نشون نده اینجوری بیشتر میسوزه

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
دقیقا خوش اخلاق مهربون و عاشق هست

چقدر خوب.چه مرد خوبی

من یه شوهر دارم حواس جمع .از آنهایی که هر جایی باهاش برم ،میدونم تو بدترین شرایط،بهترین عمل می‌کنه.

ولی یه اخلاقی داره.مهربونم نیست.ناسلامتی عاشق هم بود وبا هیچی اومد جلو

من با کمال میل می‌پذیرم که دیگه نه ببینم اش و نه بشنوم ازش ،،،، زندگی بالا و پایین داره فقط با خونسردی جلو پدرشوهر و مادرشوهرت بگو ... کسی که تو سختی پشت برادرش و خالی کنه آدم نیست ،، بهتر که دیگه نباشه

خدایا شکرت
دلم گرفته . به سختی کار میکنم بدهی میدم . انتظار تشکر ندارم. ولی تحمل بیاحترامی هم ندارم

به حرفش گوش نده عزیزم اینجا هراتفاقی بیفته میگن طلاق بگیر

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔