2777
2789
عنوان

عجیب اما واقعی... 😶‍🌫️🤯🤯🤯🤯

230 بازدید | 13 پست

اول سلام خانوما گل 

میدونم مسخره هست براتون چون برای خودمم خیلی مسخره و دور از عقله اما هربار اتفاق افتاده جوری که دقتمو به این موضوع جلب کرده هروقت خونمون کثیفه خیر و برکت تو خونمون و خوشحال خوبیم و مشکلی نیست اما وقتی خونه رو تمیز میکنم یعنی همین که تصمیم به تمیز کاری میگیرم وشروع میکنم حالا یا در حینش یا بلافاصله بعدش دعوای خیلییی خیلییی بدی میشه اونم بی دلیل و یا تو کارامون به اون خوشی پیش نمیره علتش چیه من آدم خرافاتی نیستم اصلا اما اینقدر همیشه اتفاق افتاده برام مسخره میاد و عجیب

خودت خودتو چشم میکنی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

همیشه اعتقادم این بوده که تو خونه تمیز خیر وبرکت وخوشی هست اما چرا تا تمیز میکنم باید اعصاب خوردی بشه یا نظم زندگی بهم بخوره این برام عجیبه اونم سر مسخره ترین مساعل کسی علتشو میدونه 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باریکلا نهههههه باریکلا  نههههههههههه باریکلا

این جدید بود

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
شایداصلا اینقدر کثیف که حالم بهم میخوره ولی میترسم تمیز کنم 

نمیدونم منظورت از تمیزکاری چیه دقیقا چطور تمیز میکنی ولی تو فنگ‌شویی تبتی یه مبحثی هست درباره گیر افتادن انرژی،وقتی بعد از مدت طولانی شروع به تمیزکاری میکنی و وسایل و جابجا میکنی انرژی که پشت و زیر و داخل و کنار وسایل گیر افتاده با سرعت حرکت میکنه میخوره به بدن باعث درد جسمی یا بحث و بگومگو و دعوای جزئی یا شکستن بشقابی لیوانی میشه میتونی موقع تمیزکاری پنجره‌ها رو باز بذاری تو اسفند دودکن بجای اسفند مریم‌گلی یا رزماری بریزی و دود بدی، زیاد هم حساسیت به خرج نده 

نمیدونم منظورت از تمیزکاری چیه دقیقا چطور تمیز میکنی ولی تو فنگ‌شویی تبتی یه مبحثی هست درباره گیر اف ...

آره بعد مدت طولانی تمیز میکنم ولی وسایل جابه جا نمیکنم منظورم مبل و این‌است اما لباس و چیزای ریخته ده رو زمینو برمیدارم خیلی مسخرست یه چیزی میشه که وسط تمیزکاری ول کنم برم بشینم

آره بعد مدت طولانی تمیز میکنم ولی وسایل جابه جا نمیکنم منظورم مبل و این‌است اما لباس و چیزای ریخته د ...

اون وسیله که جابجا میشه میتونه حتی یه کتاب یا دمپایی باشه فرقی نداره ولی هر چی مدت طولانی جابجا نشده باشه اثرش بیشتره

اون وسیله که جابجا میشه میتونه حتی یه کتاب یا دمپایی باشه فرقی نداره ولی هر چی مدت طولانی جابجا نشده ...

ینی این اتفاقا دیلیل علمی داشته😐واقعا برا من اتفاق میوفته ینی تا میام شروع میکنم به جمع کردن بی دلیل و خیلی مسخره ناراحتی پیش میاد حالا چاره چیه؟ باید زود ب زود تمیز کنم؟ باید همیشه خونه تمیز باشه؟