یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعن اب رو اتیشه.همجوره هاااا.هم دردش.هم التهاب و زخمش... من سه روز زدم خوبه خوب شد
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از هفت ماهگی درد شدید و التهاب و زائده گوشتی کوچیک...
هموریید بود
دیگه پماد زدم سر چند روز دردها رفت.مدارا کردم.تا بعد زایمان شدبد شد دوباره پماد زدم.
دیگه بعد چند روز براه شدم.
حتمن بزن.پماد فوق العاده خوبیه.یبار بزنی میبینی چقدر دردت کم میشه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یه نفر اینجا یه راهکار داد دعا گوشم ببین کپسول یا سافت ژل ویتامین e بخر هرشب قبل خواب با سوزن سوراخش کن محتویاتش با انگشتت بمال اطراف و داخل مقعدت البته ناخنات کامل بگیر تا زخم نشی بعد روش یه دستمال کاغذی بزار تا لباس زیرت کثیف نشه صبح میتونی بشوری یه هفته یا بیشتر امتحان کن کامل خوب میشی یه نکته ی مهم دیگه صبحا وقتی بیدار شدی دوتا لیوان آب جوش بخور بعد یک ساعت صبحانه ات میل کن کامل یبوست درمان میکنه