2777
2789
عنوان

بیشتر با عمه هاتون خوبین یا خاله هاتون؟چرا؟👩‍❤️‍👩❤️🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله بوی مادر میده😍

همه خاله ها اینطوری نیستن بعضیاشون خیلی حسود وبدن

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم