2777
2789
عنوان

بیشتر با عمه هاتون خوبین یا خاله هاتون؟چرا؟👩‍❤️‍👩❤️🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 47 پست

عمه ميشه خواهرشوهر مادراتون معلومه كه مادر ممكنه محدودتر رابطه داشته باشه و بيشتر با خواهراش باشه (نتيجه اش بشه از وقتي چشم باز كردم فقط خاله ديدم) 

من عمه ندارم خاله ها هم جز يكي بقيه فوت شدن، غير از هميني كه هنوز در قيد حياتن بقيه خيلي مهربون بودن، ابنم خوبه ولي خورده شيشه داره دائم اين مامان ساده منو پر ميكنه  و ميونه اش  رو با بابام به هم ميزنه

آها ولي خودم عمه ام، تا وقتي كوچولو بودن و مامانشون هنوز معاشرت داشت خيلي خوب بود بخصوص كه خاله ندارن، ولي ٨-٩ ساله كه كات كرده بچه ها رو هم تا جايي كه بشه نميزاره با ما معاشرت كنن متاسفانه و بله در آينده حتما ميگن ما از عمه خيري نديديم🥺

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

با خالم بهتر بودم ولی هرچی بزرگتر شدم بیشتر خوب و بد رو شناختم دیدم خالم ب درد خودش میخوره اگه راهنماییاش بجا بود رفتارش عاقلانه بود بچهاش اینجوری تربیت نمیشدن دیگه زیاد باهاش در ارتباط نیستم زیادی تو خط غیبت و حسادت و من شانس ندارم و این حرفا هست گذاشتمش کنار فقط درحد احوالپرسی عمه بزرگم خوبه میشه یکم روش حساب کنی اما سعی میکنم با کسی صمیمی نشم زیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟

دلیل خاصی نداره 

شاید چون خیلی ساله ازشون دورم زیاد نمیبینمشون 

تمام خاطراتم ازشون مال بچگی هامه فقط 

مامانم اینها ارتباط دارن دورادور یا سالی یکبار ولی من نه 

علاقه ای هم ندارم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خالم رو دوست دارم چون مهربون عمه هام و دوست ندارم هم ب ادم محبت نمیکنن همم یکی از عمم همش با مامانم ...

خدا حفظش کنه براتون🌹💖

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
عمه ميشه خواهرشوهر مادراتون معلومه كه مادر ممكنه محدودتر رابطه داشته باشه و بيشتر با خواهراش باشه (ن ...

دقیقا یکی از دلایلی ک بچها از عمه بدشون میاد مادر هست بعضی از عمه ها واقعاااا بدجنسن مثل عمه کوچیکه من ولی بزرگه ک خوبه مامانم باهاش رفیق بود و ما هم واقعا دوسش داریم عمه کوچیکم با خواهرشم نمیسازه چ برسه ب زن داداش مامانم عمم رو بیشتر قبول داشت تا خالم چون خالم بقول خودتون یکم نرمال نیست ذاتش خراب نیستا فقط زیادی ساده هست کلا سیستمش خوب نیست بچهاش رو تمام عقده ای بار آورده همش دنبال غیبته میخواد مثلا خودش رو خوب نشون بده ریز ریز دروغ میگه خیلیم ضایع هست ک دروغ میگه خیلی رابطم رو باهاش محدود کردم با چنین شخصیتی اصلااااا سازگاری ندارم واقعا حالم رو بد میکنه

اوه باریکلا خوش به حال همچین عمه ای

تعریف نباشه 

خوش به حال من که همچین عمه ای خدا بهم داد بهم جهیزیه داد

چون مامانم گذاشت رفت خدا مادربزرگ‌‌ خوب و عمه خوبی دادبهم 

انشالله ۱۲۰سال بشه.هرچی میخواد خدا بهش بده ارامش داشته باشه

خیلی پولدارم😅
خدا حفظشون کنه  مادرت جدا شد ؟ چقدر خوبه که قدر دانی

اره ۳ سالم بود جدا شد.ممنون 

عزیزم هرکس دیگه ای بود این کارو میکرد.مثل بچهای خودش بودم برام فرق نمیزاشت 

منم روز مادر بهش ی پیام خیلی قشنگ دادم 

خودش بهم‌میگفت چقدر پیامت قشنگ بود 😁😁😁

خیلی پولدارم😅