2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست
اصلا نگران نباش،همه چیز به رفتار خودتون برمیگرده. فقط کافیه خیلی خودت رو درگیر بچه نورسیده نکنی و بی ...

واقعا چ خوب 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀
خیلی مراقب باش حسودی نکنه اصلا پیش خودش نگو حسودی میکنه❌️ ازش تو کارای نینی کمک بگیر✅️ هرازگاهی ...

حتما انجام میدم اینارو عزیزم مرسی😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام سواله ک نمیخواین چطور باردار میشین  منم ۹ساله قصد ندارم باردار بشم و‌نشدم چطور نمیخ ...

عزیزم مگه من گفتم هردومون نمی‌خواستم یا جلوگیری داشتم؟من شوهرم بچه میخواست کن نمی‌خواستم یبارم رابطه بدون جلوگیری داشتم دیگه همون باراول گرفت

عزیزمم مبارک

گلم چی شد باردار بودی یانه ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
فاصلشون عالیه اصلا نگران نباش ان شاءالله در کمال صحت و سلامت و آرامش بچتو بغل بگیری عزیزم

مرسی قشنگم

مارک بی بی چکت چیه؟ منم امروز زدم مثبته 

بسلامتی ان شاالله باردار باشی 

مارک چیه ؟

به هاله یک مارک اعتماد نکن .. آزمایشگاه بهم گفت کیفیت بی بی چک ها اومده پایین 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡