2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست
عزیزم مگه من گفتم هردومون نمی‌خواستم یا جلوگیری داشتم؟من شوهرم بچه میخواست کن نمی‌خواستم یبارم رابطه ...

گفتین فعلا نمیخواستم عزیزم 

منم باتوجه ب این پیامتون گفتم 

وقتی نخواین دیگه باید حتما جلوگیری کامل کنین ک الان ن استرس داشته باشید ن ناراحت

حالا هم ک بارداری خداروشکر کن خیلیا در حسرت ی دونه بچه هستن

بسلامتی ان شاالله باردار باشی  مارک چیه ؟ به هاله یک مارک اعتماد نکن .. آزمایشگاه بهم گفت کیف ...

مال منم دیدی؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم دیدی؟

آره تجربه ندارم با مارک شما ولی صورتی هست 

ان شاالله هرچی خیره همون بشه گلم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
گلم چی شد باردار بودی یانه ؟

تستم مثبت شده ولی ماه قبلم هاله داشت با پنج روز تاخیر رفتم بتام منفی بود این ماه ببینم خدا چی می خواد 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من فقط میترسم حسودی کنه افسردگی بگیره

عزیزم همه چیز به اگاهی و نوع برخورد خودتون بستگی داره اتفاقا میشه یه حامی و هم بازی برای بچه دیگه تون باشه. توکل برخدا کن هدیه خدا رو دست کم نگیر

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

تستم مثبت شده ولی ماه قبلم هاله داشت با پنج روز تاخیر رفتم بتام منفی بود این ماه ببینم خدا چی می خوا ...

توکل بر خدا ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا دلت شاد بشه باردار باشی بچه سالم و صالح تاپیک دوران بارداری منو بخونی حتما 👆♥️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
توکل بر خدا ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا دلت شاد بشه باردار باشی بچه سالم و صالح تاپیک دوران بارد ...

ممنون عزیزم حتما

ممنون عزیزم حتما

خبر بدی چی شد برات از ته دل صلوات فرستادم هرچی خیره همون بشه 

خبر بدی چی شد برات از ته دل صلوات فرستادم هرچی خیره همون بشه 

عزیزید ممنون ❤️💚

مارک ویتاساین هاله نیس بزار ببینم میشه عکسشو بزارم ببینی

ویتا ساین کلا ادرار تیره باشه هاله میندازه ...

اگه هم اندازه خط اول خط دوم پر رنگ هست فکر کنم درست باشه ...

شکمت فشار بده زیر ناف مثلا سفت هست یا شل اگه سفت باشه بارداری