2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 72 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم من اگر میدونستم وقتی فاصله زیاد میشه باروری خیلی سخت میشه مطمئن باش دوسالگی پسرم اقدام میکردم. ...

من فقط میترسم حسودی کنه افسردگی بگیره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀
فعلا نمیخواستم

بهترین سن از نظر روانشناسا ۳ سالگی بچه اول هست چون تو اون سن دنبال همبازی میگردن حسودی کمتر دارن.. البته به رفتار خودتم خیلی بستگی داره... ان شاالله باردار باشی بچه سالم و صالح تاپیک منو بخونی برا دوران بارداری 👆♥️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم...  اگه دوست داشتی برو این مطال ...

خیلی ممنون گلم. لطف کردی حتما از مطالب مفیدت استفاده میکنم🙏💐

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
وای سه سال که خیلی خوبه واقعاً مناسبه خداروشکر. مبارکه خیلی مبارکه الهی پاقدمش خیر باشه. خداروشکر 😍 ...

ممنونم عزیزم

ای بابا بیبی چکتون مثبت میشه ناراحتم میشین کنه بدبخت هر سریع میزنم منفی میشه میرم یه گوشه عزا میگیرم ...

الهی قسمتت

خیلی مراقب باش حسودی نکنه

اصلا پیش خودش نگو حسودی میکنه❌️

ازش تو کارای نینی کمک بگیر✅️

هرازگاهی بسپار بهش برو دسشویی

بگو یه دقه بیا حواست به داداشت مثلا باشه من برم بیام

همش به زبون بچه ها ،از زبون پسرت باهاش حرف بزن بزار خوشش بیاد.

بگو من صبر کردم تو بزرگ بشی بعد نی نی بیارم که تو ازش نگه داری کنی،مراقبش باشی😍

از نی نی باید فاصله بگیری حس نکنه دائم چسبیدی بهش و نسبت به اون بی توجه شدی

فیلم بچگی هاشو نشون بده بگو ببین چقدر کوچولو بودی چقدر مراقبت بودیم چقدر ناناز بودی و هستی . چقدر اسباب بازی برات خریدیم . چون کوچولو بودی باید بیشتر مراقبت می‌بودیم تا اتفاقی نیوفته برات .

زود دعواش نکن. مثلا یه کاری کرد چیزی ازدستش افتاد شکست . یا ریخت رو زمین

((((نگو تو بزرگی ))))

ازش کمک بخواه و هر کاری کرد حتی اگه درست و خوب انجام نداد  ازش تعریف کن بگو مرسی که تو هستی خیلی دوستت دارم

جلو بزرگتر ها بچه اولو دور کن.. چون ناخودآگاه نسبت بهش بی‌تفاوت میشن و توجه میره سمت نی نی

اون رو پیش خودت ببر مدام تو جمع ازش تعریف کن

سخته ولی شدنیه.موفق باشی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اصلا نگران نباش،همه چیز به رفتار خودتون برمیگرده. فقط کافیه خیلی خودت رو درگیر بچه نورسیده نکنی و بیشتر به پسرت توجه کنی.خود به خود تبدیل میشه به یه حامی برای کوچیکتره.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
عزیزم خدا توانشو میده پسرتم ماشالله بزرگه دیگه فاصله سنیشونم عالیه😍😘شکر گزار باش حالا فک کن اینیکی ...

ممنونم گلک