2777
2789

الان ۲ روز از روز پر یو دیم گذشته

بی بی  زدم دیروز منفی بود

علایمم: سرگیجه و منگ طور هستم خواب الودم دوس ندارم اصلا از خواب بیدار شم

گرفتگی عضلات شکمم انگار ۱۰۰ تا دراز نشست رفتم

نفخ میکنم درصورتی ک قبلا امکان نداشت 

نسبت ب قبل به ادرار زودتر میرم بخاطر دست شویی بیدار میشم از خواب هر روز 

بیشتر شدن میل ج ن س نسبت ب قبل

تیر کشیدن شکمم بعد را ب ط ه 

اها و اینکه سفید تر شدم اینو همسرم چند روز پیش صب گف با اینکه تو چونه ام فقط جوش های ریز درشت میزنم

و اینکه تو اقدام ب بارداری بودیم

ولی کمر درد ندارم سینه ها ورم و سنگین نشدن فقط رگ های ابی میبینم تیره هم نشدن ولی دون دون شدن کناراش

چشام درد میکنه حساس ب نور شدن

حالا نظر شما چیه؟ برم ازمایش خون یا فعلا صبر کنم؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری خون اشام میشی مراحل تبدیل شدن اینا

😂لطفا از نور خورشید خود داری کنید و زد افتاب بزنین

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
داری خون اشام میشی مراحل تبدیل شدن اینا

ادرس بده اولین طعمه ام وقتی ماه کامل شد تو باشی نمکدون

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
😂لطفا از نور خورشید خود داری کنید و زد افتاب بزنین

وقتی خون اشام شدی این ۳ تاکارو نعککککننن

انگشترت یادت نره

با اصیل ها بلخصوص مایکلسون ها درگیر نشوووو(ادمارو نعکششش)

بانی بنت اذیتتتت نکنننن(یا از بانک خون ،خون ندزددددد)

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
ایییییین همه علایم!!!!!!! حداقل ده روز صبر کن بعد 

دسگه اعصابم خرابه ز زدم شنبه دکتر برم خیلی استرس میورد بهم الان بیخیال شدم