2777
2789
عنوان

عکس بخیه های سزارینم.. چندشتون میشه نیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 91 پست
شما تجربه کردی ؟  من دوتا سزارین داشتم  با بی حسی و بیهوشی کامل  دقیقا هز روز دوم ...

من تجربه طبیعی تو بیمارستان نیمه خصوصی و سزارین اختیاری با تمام امکاناتی که میشه داشت تو بیمارستان خصوصی دارم  و دقیقا گول همین تعریف و تمجیدارو خوردم‌. بقول جراحم همه میدونن جراحی‌های شکمی دردای سنگینی داره و هرکی بگه درد نداره احتمالا یا درد و متوجه نمیشه یا آستانه تجمل دردش روی هزاره

زهد ریایی،جهل مقدس...
من نمیدونم کجا زندگی میکننید اما همین هزینه سزارین اختیاری رو برلی طبیعی انجام بدید تازه لفهمید زایم ...

هرکس صلاح خودش رو بهتر میدونه 

من وشما و حتی دولت نمیتونه تصمیم بگیره ک یک خانم چطوری زایمان کنه 

فقط به روحیه اون ادم بستگی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای نگو طبیعی آدم فقط داغون میشه 

بستگی داره . والا من زایمانم طبیعی بود خیلی راحت بود برام  چون تو دوران بارداری خییلی تحرک داشتم ...

فقط بعد زایمان اشتباه کردم نمیدونستم شیاف بذاری خوبه. یا مدام دراز کشیده بودم قرصامو منظم نخوردم... بخیه هام دیر خوب شد .  باید پاشی که اونجا هوابخوره...

ولمون کن 

منم دنبال اطلاعات درستم دوتا زایمان طبیعی وحشتناک داشتم الان قصدم سزارینه نمیدونم چی درسته چی غلط&nb ...

من دو تا سزارین داشتم 

اگر خواستی سزارین با بی حسی انجام بده 

تا چند ساعت بعد عمل درد نداری و خوش خرم با همه میگی میخندی 

بعدش من هم پمپ درد داشتم و هم شیاف میزاشتم 

دردش کاملا قابل تحمل بود 

پمپ رو که در آوردن 

دوتا دوتا برام شیاف میزاشتن 

از روز دوم از جام بلند شدم و صبحانه دخترم رو آماده کردم فرستادمش مدرسه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

من هر دو تاشونم تجربه کردم ولی سزارین خیلی راحت بودم قبل زایمان استرس داری فک‌کن وقتی نیری صدای جیغ ...

منم دوتا سز داشتم پوست بدنم متاسفانه حالت کشسانی نداشت و همه جام ترک و جرواجره

دوست دارم اگه زایمان کنم باز اینبار طبیعی باشه از طرفیم میگم اونوقت کل بدنم بهم میریزه هم طبیعی میشه هم سز 

چون شکمم شل وآویزون شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم دنبال اطلاعات درستم دوتا زایمان طبیعی وحشتناک داشتم الان قصدم سزارینه نمیدونم چی درسته چی غلط&nb ...

ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم 

بعد حس میکردم زنده زنده دارن دفنم میکنن افتضاح بود

نفسم تنگ شد گوشام خوب نمیشنید گیج شدم چشمام تار و لرزدن میدید

لرزم گرفت دوتا ارامبخش زدن بعدش بچه هام با شیرم شل شدن چون دارو تو شیرم رفته بود بچه هام رفتن ان ای سیو

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
من تجربه طبیعی تو بیمارستان نیمه خصوصی و سزارین اختیاری با تمام امکاناتی که میشه داشت تو بیمارستان خ ...

آخه جفتش درد داره 

ما نگفتیم درد نداره عزیزم 

حداقل من نمیتونم چند ساعت درد بکشم تا دهانه رحمم باز باز بشه 

ترجیح میدم بعدش درد داشته باشم و با مسکن دردم را آروم کنم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

طبیعی: پارگی، گشادی دریچه قلب، زجر و عذاب، و.....

یه کلیپی دیدم  پزشکای خارجی راجب مزایا معایب طبیعی وسزارین میگفت بچه ای که از طبیعی بدنیا میاد سالمتره چون از دهانه رحم میاد بیرون یه مایه ای  به صورتش مالیده میشه که وقتی بدنیا میاد خیلی براش خوبه سزارین این پروسه نیست براهمین طبیعی بهتره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
هرکس صلاح خودش رو بهتر میدونه  من وشما و حتی دولت نمیتونه تصمیم بگیره ک یک خانم چطوری زایمان ک ...

آفرین اما تعریف و تمجید دروغی نمیتونهحقیقت‌رو پنهان کنه هرکی بگه طییعی درد نداره دروغ محض گفته همونطور که کسی نمیتونه بگه سزارین درد نداره خصوصا راه رفتن اول!!

زهد ریایی،جهل مقدس...
من دو تا سزارین داشتم  اگر خواستی سزارین با بی حسی انجام بده  تا چند ساعت بعد عمل درد ند ...

من ک پمپ درد هم نگرفتم فقط موقع اولین بلند شدن مردم و زنده شدم بعدش خوب بود

البته هنوز یه طرفم از میسوزه شدید

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 

همشونم میگفتن طبیعی بهترین نوع زایمان

مگر در شرایط خاص واضطراری که عمل واجب باشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

خانما یه چیزی بگم. خیلیا مسخرم میکردن بابات این حرفم اما تهش متوجه شدن من درست میگم.

برای زایمان طبیعی از مادرتون بپرسین یا خواهرتون که زایمان داشته ببینید زایمان راحتی داشته؟ لگنش خوب بوده؟ یاسزارین اجباری بوده؟

معمولا لگنای خودتو خانوادت مثل همه . مثلا جاریم اینا خودشو یخواهراش سزارین اجباری شدن . منو خانوادم زایمان طبیعی راحت

ولمون کن 

ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم  بعد حس میکردم زنده زن ...

ببین دکترت کارش بد بود 

من حتی جای سوزن هم رو کمرم به سختی دیده میشد 

خدا خیرش بده دکتر بیهوشیم کارش عالی بود 

دید استرس دارم شوخی میکرد تا جو عوض بشه 

بهم گفت چیکار کنم که بعدش دچار عوارض نشم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌