2777
2789
عنوان

عکس بخیه های سزارینم.. چندشتون میشه نیایید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 91 پست
ببین دکترت کارش بد بود  من حتی جای سوزن هم رو کمرم به سختی دیده میشد  خدا خیرش بده دکتر ...

نمیدونم والا هنوز هیچی نشده هم کمردرد دارم 

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم  بعد حس میکردم زنده زن ...

منم تو دومین زایمان افت فشار و نمیدونم چی پیدا کرده بودم کلا دوساعت بیهوش شده بودم در حالیکه بی حسی بود

بچه مو برده بودن پیش همراه خودم تو ریکاوری بودم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آفرین اما تعریف و تمجید دروغی نمیتونهحقیقت‌رو پنهان کنه هرکی بگه طییعی درد نداره دروغ محض گفته همونط ...

هردو درد داره 

کی میکه درد نداره 

من دوشب درد طبیعی کشیدم ک اخراش با سوزن فشار بود و افتضاح بود 

درد سزارین هم کشیدم و عوارض بیهوشی و باز شدن بخیه ها 

ولی سزارین برای من بهتر بود.مطمنم با این حساس بودن من اگه طبیعی زایمان میکرد حتما تیمارستان بستری میشدم چون روحیه اشو نداشتم

ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم  بعد حس میکردم زنده زن ...

اخی عزیزم خیلی سختت بوده که من ازدوتازایمانم خاطره ی بد دارم سرجفتشون بچه هام دورازجونشون داشتن میمردن وبعدشم رفتن ان آی سی یو خودمم خونریزی بعدزایمان کردم مرگو به چشمم دیدم براهمون ازطبیعی میترسم 😩سزارینم که اینجوری خوب من چیکارکنم پس؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من ک پمپ درد هم نگرفتم فقط موقع اولین بلند شدن مردم و زنده شدم بعدش خوب بود البته هنوز یه طرفم از م ...

چون اون چند لایه رو که میدوزن یه گوشه جمع میکنن و گره میزنن ، سوزش دلیلش اینه 

تا ده یازده روز ادامه داره بعدش اوکیه 

حتما یه کمربند طبی بخر و شکمم رو محکم ببند 

هم کمک میکنه زودتر کوچیک بشه 

هم دردهات آروم میشه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

یه کلیپی دیدم  پزشکای خارجی راجب مزایا معایب طبیعی وسزارین میگفت بچه ای که از طبیعی بدنیا میاد ...

طبیعی برا بچه خوبه سزارین برا مادر ، مامان من چهارتا بچه طبیعی ب دنیا اورده الان دریچه قلبش گشاده ، یادش ک میفته میخواد موهاشو بکنه انقد بهش فشار اومده 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اخی عزیزم خیلی سختت بوده که من ازدوتازایمانم خاطره ی بد دارم سرجفتشون بچه هام دورازجونشون داشتن میمر ...

عزیزم... درکت میکنم

بیخود نیست میگن بهشت زیر پای مادراست

آخه جفتش درد داره  ما نگفتیم درد نداره عزیزم  حداقل من نمیتونم چند ساعت درد بکشم تا دهان ...

طبیعی با اپیدورال عملا هیچ دردی‌رو تجربه نمیکنی البته تو بیمارستان خوب با جراح خوب 

زهد ریایی،جهل مقدس...
چون اون چند لایه رو که میدوزن یه گوشه جمع میکنن و گره میزنن ، سوزش دلیلش اینه  تا ده یازده روز ...

اره عزیزم من با شکم بند بلند میشم چون دوقلو داشتم خیلی شکمم شل و ول هست راه ک‌میرم مثل ژله میلرزه بخیه هام درد میگیره 

قربونت بشم ناهمسانن دختر  قربونت بشم چون نارسن خیلی گرفتاری داره  با هر مشکلشون من میشین ...

اخهه خدا نگه داره .ایشاءالله که همیشه سالم باشن نگران نباش یه چند سال دیگه اصلا این روزا یادتم نمیاد

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم