الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم بعد حس میکردم زنده زن ...
منم تو دومین زایمان افت فشار و نمیدونم چی پیدا کرده بودم کلا دوساعت بیهوش شده بودم در حالیکه بی حسی بود
بچه مو برده بودن پیش همراه خودم تو ریکاوری بودم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین موقع بی حسی اولا ک جاش روی کمرم کبوده با اینکه سردرد و اینا نگرفتم بعد حس میکردم زنده زن ...
اخی عزیزم خیلی سختت بوده که من ازدوتازایمانم خاطره ی بد دارم سرجفتشون بچه هام دورازجونشون داشتن میمردن وبعدشم رفتن ان آی سی یو خودمم خونریزی بعدزایمان کردم مرگو به چشمم دیدم براهمون ازطبیعی میترسم 😩سزارینم که اینجوری خوب من چیکارکنم پس؟
قربونت بشم ناهمسانن دختر قربونت بشم چون نارسن خیلی گرفتاری داره با هر مشکلشون من میشین ...
اخهه خدا نگه داره .ایشاءالله که همیشه سالم باشن نگران نباش یه چند سال دیگه اصلا این روزا یادتم نمیاد
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم