2777
2789
عنوان

من پارانویید هستم؟

186 بازدید | 38 پست

همسرم خدای من بود

بهش اعتماد کامل داشتم

چیزی ازش ندیده بودم

تا اینکه یک روز عکس های سطل آشغال گوشی خودم رو داشتم نگاه میکردم که بعد پاکشون کنم، یه اسکرین شات از یه چت مشکوک تو تلگرام دیدم.

اون زمان همسرم گوشی هوشمند نداشت و یه بازی تو گوشی من ریخته بود و وقتی خونه بود دائم بازی می‌کرد.

پیگیر شدم دیدم اسم دوستش رو به جای اسم یه دختر ذخیره کرده. شب که اومد به روش آوردم و خلاصه انکار کرد رابطه ی عاطفی دارن 

گفت فقط اون دختر میخواد نامزد کنه نیاز به راهنمایی داره!!! من دارم بهش کمک میکنم

من به اون دختر هم پیام دادم مسالمت آمیز

گفت مثل داداشمه!!!

بعدش که شوهرم روش باز شد گفت می‌خوام تصویری صحبت کنیم با هم

منم ساده حتی یکبار باهاش تصویری صحبت کردم

خلاصه کنار گوش خودم باهاش چت میکرد البته معمولی بود

چندین ماه با کشمکش گذشت و من حساس بودم رو رابطه ی حتی معمولی اون دو تا

تا اینکه یه روز شیفت بود. بازی باگ داشت و بعد از راه اندازی مجدد همه ی پیام ها از ابتدا میومد بالا. پیام های داخل بازی رو که چک کردم دیدم س. کس چت هم داشتن دائم. دختره براش عکس نود می‌فرستاد.

تو واتساپ به دختره پیام دادم چند تا بد و بیراه بهش گفتم

به شوهرم هم پیام دادم و بعد چند ساعت برگشت از سر کار و شیفت نموند

کلی گریه زاری کرد و گفت تو بازی دشمن داره و هکش کردن و اون پیام نداده. از ته دل باور نکردم ولی خام شدم و بازی رو کلا پاک کرد.

دیگه دسترسی به چت ها هم نداشتم.

خلاصه تا چند وقت گوشی منو دیگه دست نزد ولی بعد از چند ماه خودش گوشی جدید خرید.

دوباره یه بازی دیگه نصب کرد و هر دفعه با دخترای جدید چت می‌کرد و منم گاهی می‌خوندم

به روش که آوردم هی انکار میکرد و می‌گفت حساسی و چیز مهمی نیست

دیگه رفت تو فضای دوم که رمز داشت بازی کرد 

گاهی جدی بحث میکردم که تو داری خیانت می‌کنی تا یه هفته بازی رو پاک میکرد من که آروم میشدم دوباره نصب میکرد

بعد از اون بار اول که خیانت کرد دیگه هیچوقت نتونستم بهش اعتماد کنم

خیلی سعی کردم اعتماد کنم ولی رفتار مشکوکی می‌دیدم میرفتم چکش میکردم و هی چت پیدا میکردم و اسکرین شات هم دارم از همشون 

خیلی وقتا خودمو کنترل می‌کردم و گوشیو ماه ها نگاه نمی‌کردم ولی یه روز وسوسه میشدم دوباره روز از نو، روزی از نو

من می‌گفتم دوستم نداری که با بقیه هستی 

می‌گفت نه من دوستت دارم اونا برای سرگرمی هستن 

ولی درک نمی‌کرد که من طاقت ندارم همون محبت هایی که به من می‌کنه به بقیه ی دخترا هم بکنه

تو تمام این مدت هم یکبار نشد حتی در جواب اینهمه چیزی که بهش گفتم بهم بی احترامی کنه یا دعوا راه بندازه.

بلکه بیشتر محبت عملی میکرد، برام خرج می‌کرد و من احساس میکردم داره باج میده که چیزی نگم

ولی دیگه مثل زمان قدیم پیام های عاشقانه بهم نمی‌داد من تو این چند سال چندین پیام عاشقانه دادم بهش فقط یه جمله ی ساده در تشکر می‌گفت در حالیکه برای دخترای دیگه کلی پیام محبت آمیز میداد و نازشونو می‌خرید 

یه جوری رفتار می‌کنه انگار من الکی حساسم.

به نظرتون وقتی این

همه مدرک دارم ازش و حاضر نیست کاراشو ترک کنه، من مشکل روانی دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مشکل صد و یک درصد از شوهرت هست 

بعدم کسی که واقعا بازی براش مهم باشه انقدر‌ غرق اون بازی میشه که حتی نمی‌فهمه اطرافش چه اتفاقی داره میفته چه برسه مدام بخواد در حال چت کردن تو بازی باشه 

تو بیمار نیستی گلم شوهرت بیماره 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

نه 

پارانویا اصلا اینطوری نیست عزیزم ناراحت نباش

ادم هایی که پارانویا دارن شکاک هستن فکر میکنن اقا اون بقال سر کوچه یه الان کارت منو حالی میکنه اینطوری و اغلب ارثیه از سمت پدری 

چرا خودزنی میکنی؟ 

اول اینکه هیچ کس حاضر نیست بپذیره داره خیانت میکنه از هر مدلش

دوم اینکه هر زن و مردی باید از روابط طرف مقابل با جنس مخالف مطلع باشه حتی خیلی معمولی 

این ربطی به بیماری روانی نداره.

خودش گاهی که علنا می‌فهمه چت جنسیشو دیدم میگه مشکل از کنه (یعنی خودش) ولی حاضر نیست رفتارشو اصلاح کن ...

ای بابا 😓

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

آره 😙😘دوست قشنگم مشکل روانی ات اینه احتمالا عاشق همسرتی ،بچه هم شاید داشته باشی و میفهمی زندگی از هم بپاشه ینی چی 

برا همون خودت خودت رو گول میزنی تا کمتر اذیت بشی ، میفهمم، درونت چه خبره امیدوارم همسرت سرش ب سنگ بخوره 

خودش گاهی که علنا می‌فهمه چت جنسیشو دیدم میگه مشکل از کنه (یعنی خودش) ولی حاضر نیست رفتارشو اصلاح کن ...

استارتر خدا چه صبری بهت داده که چنین چیزی از شوهرت دیدی و نشستی باهاش گفت و گو کردی ؟

من تو داری تعریف میکنی حالم بد شده

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
چرا خودزنی میکنی؟  اول اینکه هیچ کس حاضر نیست بپذیره داره خیانت میکنه از هر مدلش دوم اینکه هر ...

آخه انقدر این چیزا رو ازش دیدم وقتی پیش دخترای مجرد اطرافمون هستیم و براشون قید و بند مهم نیست، با هم خیلی بگو بخند میکنن فکر میکنم به اونا هم نظر داره