2777
2789
عنوان

من پارانویید هستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 38 پست

معمولا توی این اتفاقا مردا یه کاری میکنن حس کنیم مشکل از خودمونه و این یه ترفنده. کسی که ازش س چت دیدی و رو بازیاش رمز میزاره مشکل داره طرف صاف تو چشمات نگاه میکنه و داره بهت خیانت میکنه. بعد شما به خودت شک میکنی؟ 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
ولی حاضر نیست قدمی برای اصلاح خودش برداره :(

دیگه اینجا جایی هست که تو باید به فکر خودت باشی 

اون خودش رو تغییر نمیده اوکی تو خودت رو تغییر بده 

من هیچوقت کسی رو تشویق به طلاق نکردم و نمیکنم 

اما خودت رو اولویت قرار بده و برای خودت احترام قائل باش

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 😙😘دوست قشنگم مشکل روانی ات اینه احتمالا عاشق همسرتی ،بچه هم شاید داشته باشی و میفهمی زندگی از ...

دقیقا

خیلی دوسش دارم

تنها اخلاق بدش هم همینه

هرچند همونم سنگینی می‌کنه رو کفه ی ترازو

سه تا بچه دارم و نمیتونم راحت به طلاق فکر کنم

و خودمو با کارهای عاشقانه ی دیگه اش گول میزنم

استارتر خدا چه صبری بهت داده که چنین چیزی از شوهرت دیدی و نشستی باهاش گفت و گو کردی ؟ من تو داری تع ...

به نظرم اولین راه طلاق یا بردن آبروی طرف مقابل نیست

خیلی باهاش صحبت کردم ولی فایده نداره

دعوا هم میکنم سعی می‌کنه از دلم دربیاره و صورت مسئله رو پاک کنه و هر کاری برای جبران بکنه الا کار اصلی که خیانت نکردنه

سه تا بچه دارم و راحت نمیتونم زندگیمو بپاشونم

دقیقا خیلی دوسش دارم تنها اخلاق بدش هم همینه هرچند همونم سنگینی می‌کنه رو کفه ی ترازو سه تا بچه ...

کاش بتونی برا خودت بری سر کار مرد ببینه ممکنه از دستت بده خودش جمع می‌کنه ، بری سر کار دستت بیاد تو جیبت بعد علنا بگی یا رفتارت قطع کن یا شرمنده خدانگهدار باور کن خودش جمع میکنه

معمولا توی این اتفاقا مردا یه کاری میکنن حس کنیم مشکل از خودمونه و این یه ترفنده. کسی که ازش س چت دی ...

آخه هر وقت هم میگم مگه من مشکلی دارم میگه نه، مشکل از کنه. تو خیلی هم خوبی و سری

ولی خوب اینا فقط حرفه

قدمی برای بهتر شدن خودش برنمی‌داره

دیگه اینجا جایی هست که تو باید به فکر خودت باشی  اون خودش رو تغییر نمیده اوکی تو خودت رو تغییر ...

عزیزم سه تا بچه دارم

راحت نمیتونم طلاق بگیرم وگرنه بعد از تلاش فراوان بهش فکر می‌کردم 

آخه هر وقت هم میگم مگه من مشکلی دارم میگه نه، مشکل از کنه. تو خیلی هم خوبی و سری ولی خوب اینا فقط ح ...

چون شما جدی باهاش برخورد نمیکنی میدونه هر کاری بکنه باهاشی و کاری نمیکنی اونم ادامه میده

به نظرم روی اعتماد به نفس و عزت نفس خودت کار کن تا ارزش خودت و بیشتر بدونی

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
به نظرم اولین راه طلاق یا بردن آبروی طرف مقابل نیست خیلی باهاش صحبت کردم ولی فایده نداره دعوا هم م ...

فداتشم خدا شاهده من منظورم این نبود طلاق بگیر 

منظورم اینه یکم جدی تر با این قضیه برخورد کن 

یه کاری کم که بفهمه دور از جون خر نیستی 

یه مدت هیچ کاری به کارش نداشته باش 

نه گوشی چک کن نه هیچی 

فقط باهاش سرسنگین باش 

حداقل بزار بفهمه نمیتونه به شعورت توهین کنه

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
کاش بتونی برا خودت بری سر کار مرد ببینه ممکنه از دستت بده خودش جمع می‌کنه ، بری سر کار دستت بیاد تو ...

باور می‌کنی خونه به نامم زده؟

برای خودش فقط یه ماشین داره

یه کارایی می‌کنه آدم میمونه بالاخره دوسم داره یا نداره

اگر نداره چرا خونه میزنه به نامم؟

همه ی پولاش دست خودمه

(هرچند از نظر خودم داره باج میده بهم که زندگیمونو به هم نریزم و آبروشو نبرم ولی وقتی اون کارارو می‌کنه دیگه هیچکدوم از هدایاش به چشمم نمیاد و واقعا خوشحالم نمی‌کنه)

استارتر حداقل یه مدت نسبت بهش خودت رو بی تفاوت نشون بده  بزار بفهمه قرار نیست اون خیانت کنه و ...

بعضی وقتا یکی دو هفته خودمو سرد نشون میدم اونوقت میاد منت کشی و همش دور و برم می‌چرخه ولی حاضر نیست با بقیه قطع رابطه کنه

یعنی شاید یه نفرو بذاره کنار یکی دیگه جایگزین کنه. همین