2777
2789
عنوان

میشه بخاطر خدا بیاین

105 بازدید | 25 پست

سلام.

بچه ها،من همیشه دارم میگم همیشه آروم بودم.

همیشه پناه میبردم به خدا....

من پرستارم ،بخاطر کنکور مجدد گفتم سسرکار نمیرم

از اون طرف اینستا ول میگشتم....

مامانم گفت تو بشین خونه ، درس بخون من میرم سرکار ...بعد شغل مامانم تایمش زیاده و خسته میشد...وقتی میومد میگفت من خسته بودنی میگفتم دخترم الان خونه داره درس میخونه دکتر بشه....

بعد تو خونه هم فقط برا موفقیت من ذکر میگفت...

قبل بد کنکور هم رفتیم قم ....عیدغدیر و اربعین 

فردا روزی اربعین ، نتایج کنکور ۱۴۰۴ اومد و منم گند زده بودم.

مامانم دلش شکست ....بعد من روز یکشنبه دداشتم درس میخوندم که یهو دچار وسوسه شدم ...کلی فکر چرت و پرت اومد سراغم در مورد مادرم....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

از اون روز تا الان واقعا حالم بد هست.

همش دارم گریه میکنم التماس خدا و پیغمبر به من و مامانم و داداشم عمرطولانی با سلامتی بدن تا این همه ظلم جبران کنم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سعی کن امسال تلاشتو زیاد کنی چون افزایش طرفیت هسته برای سال اینده برداشته میشه اشکال نداره سعی کن به مامانت ثابت کنی میتونی واقعا حال مامانتو ی روز داخل مامان خودم دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن امسال تلاشتو زیاد کنی چون افزایش طرفیت هسته برای سال اینده برداشته میشه اشکال نداره سعی کن به ...

دارم از درون میسوزم.اصلا یحا بند نمیشم.

تمرکز ندارم...رنگم واقعا زرد شده.

همش گریه 

این افکار نمیرن

مامانت ۲۴ی کار می‌کنه و ذکر میگه شما قبول شی بعد شما ول می‌چرخی و فکر ناجورم میکنی راجع بهش ؟؟؟

نه 

افکارت و پرت اینجوری نکه 

دلم اتیشع

شرایط روحیت داره روز به روز بدتر میشه با این حرفایی که میگی . دلیل بدبین شدن به مادرت اینه که آدم هم ...

ن

بد نوشتم ،نگران اینم زبانم لال اتفاقی بیوفته ...

دارم از درون میسوزم.اصلا یحا بند نمیشم.تمرکز ندارم...رنگم واقعا زرد شده.همش گریه این افکار نمیرن

ازخدا بخا کمکت کنه با این وضع چیزی درست نمیشه خودت ثابت کن کاریه شده لاقل امسال از دست نده

ازخدا بخا کمکت کنه با این وضع چیزی درست نمیشه خودت ثابت کن کاریه شده لاقل امسال از دست نده

با این افکار چیکار کنم؟

همش نگران مادرم هستم.

هرشب برو دلداریش بده بگو قول میدم امسال بیشتر تلاش کنم قول میدم خوشحالت کنم

همش میگم درس میخونم ولی فقط گریه میکنم.

مامانم میگه این افکار ول کن...من کربلا میرم ، مشهد میرم...

حالا حالا عمر دارم.

همش میگم درس میخونم ولی فقط گریه میکنم.مامانم میگه این افکار ول کن...من کربلا میرم ، مشهد میرم...حال ...

این افکار بزار کنار به مامانت فکر کن بگو باید بخاطرش تمام تلاشمو کنم

این افکار بزار کنار به مامانت فکر کن بگو باید بخاطرش تمام تلاشمو کنم

شما تونستی مادرت رو خوشحال کنی ؟