2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
عالی بود جوری که خانوادش حسادتمو میکردن طاقت ناراحتیمو نداشت اما الان برعکس شدن من به همه حسادت میکن ...

خب جدا شو عزیزم می‌دونی چیه اون می‌دونه که تو از جدا شدن می‌ترسی واسه همینه که هر کار دلش میخواد سرت میده .پیش خودش میگه این که نمیره بزار منم هر کار میخام میکنم .ببین عزیزم بنظرم با ترست روبرو شو و اقدام به طلاق کن اونوقته که به دستو پات میفته.بعدم از کجا معلوم شاید بچرو داد بت.هر چی دورتر اقدام به طلاق کنی هم اون هم خودت توی باتلاق بیشتری گیر میکنید.

شغل شوهرت چیه 

کلی شغل عوض کرده تا الان. اول که وانت داشتیم بار میبرد. بعد گفت بفروشم با مولش ماشین بخرم بفروشم سود کنم که اونم خوب نبود چون پول زیادی نداشت و باید یه ماشین میخرید تا فروش بره. بعد یه پراید خریدیم و اونم واسه پول پیش کم داشتیم فروختیم ازتو دیوار گوشی وسیله میخرید و میفروخت. بعد با ۱۰ تومن مفازه گوشی شرد که اونموقع یهو گرونی شد و صابمغازه گف ۱۰۰ تومن دیگه جمع کرد و الانم پیش دوستش کار میکنه میگه کار نیس کاش پول بود یه پراید میخریدم میرفتم اسنپ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جدا شو عزیزم می‌دونی چیه اون می‌دونه که تو از جدا شدن می‌ترسی واسه همینه که هر کار دلش میخواد سرت ...

اره حتی خودش یبار بهم گفت تو دیگه کی هستی بااینکه خیانتم فهمیدی نرفتی تو چقد بدبخت و آویزونی😔

میدونه نه جایی دارم نه پولی نه درآمدی نه مهریه ای که دلم بهش خوش باشه

یعنی بعداز بخشیدن مهریه بهت خیانت کرد؟چقدساده بودی بی سوادم نیستی بگیم سواد نداشتی نمیدونی.پس عزیزم ...

نگو همونموقع که قهر بودم خونه مادرم بودم و میخواستم جداشم با دختره آشنا شده بوده و منم وقتی خواستم برگردم گفته بوده بدون مهریه

اره حتی خودش یبار بهم گفت تو دیگه کی هستی بااینکه خیانتم فهمیدی نرفتی تو چقد بدبخت و آویزونی😔 میدو ...

میگم اون دختره چه بدبخت اخه شوارت پول نداره کار نداره ماشین نداره حتی یه جایی نداره که دختره رو ببره یا براش کادو بخر برای چیه این مونده 

میگم اون دختره چه بدبخت اخه شوارت پول نداره کار نداره ماشین نداره حتی یه جایی نداره که دختره رو ببره ...

ازکجا معلوم شایدم واسش کم نمیذاشته ما بعد ۸سال زندگی حتی نتونستیم یه موتور بخریم یا یخورده پول بزاریم کنارچون مستاجریم😔

یکاری کرده که دختره انقدر عاشقش شده و ولش نمیکنه

من هم موندم اصلا دختره به چیه این شوهرت خوشه نکنه درامد داره به تو نمیگه

فک نکنم اگه داشت که دیگه واسه بچش باید خرج میکرد. الان طفلک تو حسرت پیش دبستانی . حتی کیف و لوازمشم حاضره فکر میکنه قراره بره هی میگه پس کی میریم ثبت نام کنیم