2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
مرتیکه بی عار ،،،،، بی عرضگی از خودته دیگه  عرضه نداری ادبش کنی  نشستی گوشه یه اتاق ماد ...

اووووه این الان خودش بیکار و علافه و مستقل نیست و تو خرج شکم زن و بچش مونده و اواره خونه باباشه وضع خیانتش اینه

خدا نیاری اون روزی که مستقل بشه و پول دربیاره

دیگه اون موقع عملا دست زن عقدیاشو میگیره میاره خونه همگی باهم حکم بازی کنن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نه بابام بیمه نداره حقوق بگیر نیس.کارگر ساختمونی بوده اما الان ۱۰ سالی میشه دیگه چون کمرش خم شده نمی ...

هوفففف نمیدونم چ بگم فق اون ک گفتم ازم برمیاد

خاهر برادر اینا داری؟؟

شوهرت بهت خرجی اصلا نمیده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باش نه نگهت داره به درد نخور.نع خرجت میکنه محبت میکنه خدایا درستش کنه یا اگه میخوادتو واون بچه رو ...

واقعا اینجور ادما نمیدونم چجوری از اشک مظلوم که هیچی از خدا هم نمیترسن از این دنیا از اخرت...

نمیزاره بابا. خدا نشناس همه جوره اذیتم میکنه خداازش نگذره بحق این ماه عزیز خودم اسکاج میبافم فقط می ...

خدا لعنت کنه ی سری زنای بیشرف رو ،البته اول مشکل از اون مرده ک میره دنبال عیاشی

ولی یه چیزی میگم بهت اگه هی بسازی با شرایط پایین دیگه هیچوقت تلاشی نمیکنه ها 

الانم ک داره ولگردی میکنه میتونی بری دادگاه ازش شکایت کنی ک نفقه نمیده 

واقعا این زندگی نیست عزیزدلم 

رابطتون چطور بوده باهم قبلا ؟؟

منم عکس شوهرمو دوس دخترشو دیدم که بغل هم بودم خودشوهرِ نامردم واسم فرستاد😔

ای داد بی داد خودش فرستاد😔💔

لعنت بهش چجوری خدا میخاد جون اینارو بگیره

منم مثه خودتم خواهری بسختی زندگی میکنم دخترم الان ۱۷ سالشه از وقتی تو شکمم بود خیانتاشو فهمیدم ولی یخاطر بیکسیم ساختم باهاش ولی از درون داغونم داغون😔😔💔💔💔خدا هم کاری نکرد این سالها واسم الکی چشم به فردا دوختم تا بلکه فرجی شه نمیشه 

ای داد بی داد خودش فرستاد😔💔 لعنت بهش چجوری خدا میخاد جون اینارو بگیره منم مثه خودتم خواهری بسختی ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم. خدا به دلت آرامش بده الهی

خداازاینجور مردا نگذره که دل زنشون رو خون میکنن

همیشه غمیگنم😔

تجربه نشون داده توی این مدل تاپیک ها هرچی هم بگی استارتر بهونه های مختلف میاره که نمیتونم نمیشه نه نه نه

اسی الان مشکلت چیه؟ میخوایی یکم دردودل کنی بقیه هم کمی دلداریت بدن یا دنبال راه حلی؟

هرچه هست از آن اوست.
خدا لعنت کنه ی سری زنای بیشرف رو ،البته اول مشکل از اون مرده ک میره دنبال عیاشی ولی یه چیزی میگم به ...

عالی بود جوری که خانوادش حسادتمو میکردن طاقت ناراحتیمو نداشت اما الان برعکس شدن من به همه حسادت میکنم😔

برم دادگاه یا شکایت کنم که دیگه باید جدا شم

تجربه نشون داده توی این مدل تاپیک ها هرچی هم بگی استارتر بهونه های مختلف میاره که نمیتونم نمیشه نه ن ...

اره مثل من که زیاده خیلیا دارن با این درد زندگی میکنن و دم نمیزنن. منم دارم میسازم اما گاهی خیلی دلم میگیره😔شرمنده

عالی بود جوری که خانوادش حسادتمو میکردن طاقت ناراحتیمو نداشت اما الان برعکس شدن من به همه حسادت میکن ...

خوب عزیزم چی باعث شده ک یهو برعکس بشه رفتارش

بالاخره دلیلی باید داشته باشه 

کسی میونتون رو خراب کرده از خانوادش

خودت چند سالته

هوفففف نمیدونم چ بگم فق اون ک گفتم ازم برمیاد خاهر برادر اینا داری؟؟ شوهرت بهت خرجی اصلا نمیده؟

خانواده ی سردی دارم یخواهرمم خودش ۲بار جدا شده ون الان این شوهرشم معتاده و یه پا هم نداره اونم آوارس. یه داداشمم که هممونو برداشته بلاک کرده بخاطر زنش میگه همتون مثل سم هستین😔 شوهرمم که همیشه میگه ندارم همینکه شکمتونو سیر میکنم خداروشکر کن حالا انگار چی میخوریم بخدا همش سرگیجه دارم یا چشام سیاهی میره

واقعا اینجور ادما نمیدونم چجوری از اشک مظلوم که هیچی از خدا هم نمیترسن از این دنیا از اخرت...

ظلم گناهه سکوت دربرابرظلمم گناه تر میگن گناه کسی روپای مکتبش نذار ولی من میگم باید بزاری اون پدر ومادر اون خواهر وبرادرش تحقیرشدن این زن رونمیبینن وسکوت میکنن.خدابه سر دختراشون بیاره تابفهمن چقدسخته.

نمیتونم از بچم دل بکنم و برم.یه شب بدون من خوابش نمیبره حتما باید دستش تو دستم باشه. طفلی گناه داره ...

ببین شوهرت اگه ازش برمیومد میرفت اون دختره رو میگرفت نترس اون دختر اگه واقعا بخادش بهش قول میده که بیاد بچه شم نگهداره .مطمین باش اگرم دختره رو بیاره دوروز باهاش نمیمونه .توفکر میکنی ب خاطر تو دختره رو نگرفته ولیدقضیه ی چیز دیگه س دختره داره ازش پول میکشه یا عیب وایرادی داره که اویزون شوهرت شده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من