2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
عزیزم بخدا شرایط خونه مادرم از اینجا سخت تره مخصوصا واسه بچم😔 بدون پول و پشتوانه و پس انداز  و ...

میری تحت پوشش کمیته امداد ،خودتم از همین اسکاجا بباف،مهریتم قسطی میده،خرج بچتم میده،ثابت کنی خیانت کاره شاید بشه بچتم بگیری 

باید زرنگ باشی زرنگ 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بابات اینا حمایتت میکنن؟؟

بابام اینا خودشون باید حمایت شن. بابم ۸چ سالشه تو این سرما میره دستفروشی و ایف میفروشه. تو تابستون تو زمستون میره دنبال نون حلال که دستش جلو کسی دراز نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دختر که با شوهرته خانواده اش چجورین؟ فهمیدن با شوهرت بوده یا بی خبرن؟ 

والا انگار خبر داشته مادرش و خواهرش و خالش.

انگار دختره گفته این زنشو نمیخواد میخواد طلاقشو بده بزور داره تحملش میکنه

نه میرفتم اما بازم حال خوبی نداشتم

اسمان عزیز میگن نزدیک طلوع خورشید آسمان در تاریک‌ترین تقطه ی خودشه بعد یهویی خورشید طلوع میکنه من فکر میکنم تو الان تو اون مرحله تاریکی به امید خدا روز های روشنت در راهه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
خدا نکنه عزیزم حتما اونم بخاطر بچش خودش صدبار گفته برو دعا بجون بچه کن وگرنه یه ثانیه ام نگهت نمیدا ...

عزیزم اینا همش بهانه است یه مرد اگه زن را نخاد صدر در صد طلاقش میده شما هم که مهریه نداری سعی کن به مردت اقتدار بدی الکی ازش تعریف کن میدونم سخته ولی بین بد و بدتر بد را انتخاب کن

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

خدا نکنه عزیزم حتما اونم بخاطر بچش خودش صدبار گفته برو دعا بجون بچه کن وگرنه یه ثانیه ام نگهت نمیدا ...

اخه چرا؟

بگو خب چرا باهام ازدواج کردی نامرد

شوهرت چهرش خوبه؟وضع مالیش خوبه؟

بگو بچه رو بده من مهریمو بدع برم پی زندگیم

توعم به گ و ه کاریت برس

منم عکس شوهرمو دوس دخترشو دیدم که بغل هم بودم خودشوهرِ نامردم واسم فرستاد😔

شاید بتونی با همین عکسه جدا شی. برو سر کار بعد که شرایطت جور شد برگرد و پسرت رو ازشون بگیر.  این جوری به نظر من البته هم اسیب روحی خودت میخوری و هم پسرت

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://bnmod.ir/A?id=583388

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

نه باش نه نگهت داره به درد نخور.نع خرجت میکنه محبت میکنه خدایا درستش کنه یا اگه میخوادتو واون بچه رواذیت کنه نباش دیگه راحت شی.نامرد ظالم

والا انگار خبر داشته مادرش و خواهرش و خالش. انگار دختره گفته این زنشو نمیخواد میخواد طلاقشو بده بزو ...

یعنی میدونن با هم رابطه جنسی داشتن؟؟؟ 

اگه میدونن چقدر عجیبن چیزی نیس که کسی کنار بیاد 

نمیگن دختر جوان بدون تجربه تو چرا با مرد زن دار بودی؟

نه ازدواج می‌کنه نه شوهرتون ول می‌کنه نه هیچی 

این دختر تو چه خیالی باشه خدا می‌دونه 🤔

نه عزیزم اصلا دوماهم رفتم خونه مادرم بازم خودم برگشتم😔

کاری چیزی بلد نیستی مستقل بشی؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بابام اینا خودشون باید حمایت شن. بابم ۸چ سالشه تو این سرما میره دستفروشی و ایف میفروشه. تو تابستون ت ...

یبار گوشیتو بذار سر ضبط صدا

وادارش کن دوباره ب خیانتش اعتراف کنه

اون عکس ک برات فرستادم داری؟؟؟؟؟

بعد بش نگو صداشو داری ببرش یواشکی دادگاه سوالی کن ببین مدرک خوبیه یاخیر

مدرک جمع کن

شده برو تعقیبش کن ولی دستشو روکن

اونوق بقیش با دادگاهه

یا بچتو بگو بگه چیا دیدع