2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون محبتت عزیزم. یصلوات واسم بفرستید کافیه  خیر بینید الهی

خب بعدش؟؟؟؟

تو مادری فقط خودت نیستی در قبال بچت مسئولی

اینکه شوهرت بره بغل ی دختر و عکسشم بفرسته برات همش ب خاطر ضعیفی توع

اینکه رفتین ی اتاق کوچیک ک بچت همش در حسرت باشه تقصیر توع

اینکه بچت کم. کم بزرگ ش و بفهمه باباش چ اشغالیه تقصیر توع

انقد ضعیفی چرا بچه دار شدی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بعد تو هنوز موندی چرا به خودت احترام نمیزاری عکس کثافت واریشو خودش فرستاده برات بعد تو بازم موندی 😐 ...

طرف غیرتیم هست💩💩 بعد این خانوم هم گوش میده طفلی

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
عزیزم خیلی قشنگ بود حرفات. حتما انجام میدم قربون خدا برم😔

ببخش پر حرفی میکنم ولی باور کن حل مشکلات ما آدم ها فقط تو قرآن  هر روز یه یاسین هدیه به حصرت زهرا هر روز سوره الرحمن به نیت محبت بین خودت و شوهرت هر روز سوره ذاریات طلاق و مزمل انشراح حتما این ۴ سوره باید به این ترتیب خونده بشه  ،بعد هر نماز تسبیحات حضرت زهرا ،ایه ۲ و ۳ سوره طلاق ،ایه الکرسی ۳ تا توحید ۳ تا صلوات استغفار امام صادق حتی در حین انجام کارهای روزانه هم میتونی بگی یه بزرگی هم میگفت وقتی مشکلات به طرفتون حمله کردن سیل صلوات راه بندازید توسل به حصرت ام البنین  و پدر و مادر امام زمان چون هیچ پسری حرف پدر و مادرش را زمین نمیندازه یک عزیری هم میگفت وقتی خیلی تو گرفتاری هستید بگید یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی  یه تسبیح برعکس رو به قبله تو خونه آویزان کنید هر وقت باهاش ذکر گفتید دوباره اونجوری آویزان کنید همه اینها شاید هر روز یک ساعت زمان ببره ولی گره گشا هستن بازم ببخشید مثل خواهرم دونستم شما را که پر حرفی کردم منم اگه لایق باشم براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید