2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
دوست قشنگم پیاماتونو خوندم .دخترخوب شما باید فرض براین بگیری که همسرت مرده.سعی کن وقتی میاد بری دورش ...

ممنون عزیز دلم پیامتو خوندم. اتفاقا اینجام پیشنهاد دادن رابطتو باهاش خوب کن بلکه باهات را اومد. فعلا سکوت و احترام رو دارم امتحان میکنم. توکل بخدا

انشاللا خدا به زندگیت آرامش بده🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم حتما از امشب میخونم انشالله که فرجی بشه

عزیزاین سوره نمیذاره هیچ کس از خانواده مرتکب فحشا بشه سوره مسد هم همینطوره انشاءالله که سر به راه بشه شوهرت  سوره واقعه را هم هر شب بخون بعد نماز عشا از گرفتاری های دنیا ناراحت نشو یه آدم بزرگی میگفت وقتی براتون گرفتاری پیش میاد بدونید خدا کارتون داره بشنید سر نماز و بگید جانم چی کارن داری صدام کردی خدا جون 

اسی چرا اینطوری شد؟ آخه گفتی با عشق ازدواج کردیم😢 چند سالشه؟ از کی اینطوری شد؟ همیشه اینطوری بود؟ ...

بخدا خودمم نمیدونم اوایل خیلی دعوا داشتیم همشم سر گیراش بود نمیذاشت ته سر کوچه برم همش بهم شک داشت میگفت مجرد بودی فلان جا کار کردی خدا میدونه چه غلطایی کردی اونجا. خلاصه گفت از چشمم افتادی و وقتی قهر بودی و خونه ننت بودی با این دخترا اشنا شدم بخاطرم میمیره و فلان. اره خیلی خوشگله ازم ۱۰ سال کوچیکتره و خیلی قشنگ تره. شوهرم ۳۱ سالشه

خب یه سوال شوهرت پول نداره زن و بچه هم داره دختره به چیهداین اومده حتما سوهرت خوشگل و خوشتیپه

خودمم موندم بخدا. شوهرم اونموقع مغازه داشته. بخودش میرسه مخصوصا اندامش خیلی قشنگه باشگا میره

ای وای دختره رو از نردیک دیدی چند سالشه خوشگله 

نه فقط عکسشو دیدم.یبارم وقتی برگشتم خونم تو اتاق خواب یه موی بور پیدا کردم شک کردم گفتم موهای من که مشکیه اصلا یجوری شدم بعد گفتم عب نداره شاید از بیرون رو لباسا اومده. دختر بور و سفید و خوشگل

خب گلم بشین باهاش حرف بزن و گریه کن از بچت بخواه پیش باباش گریه کنه ازش بخواید بگو من اینجا سختمه عم ...

اخه آدم نیس که تا میخوام دوکلمه باهاش حرف بزنم روانی میشه اصلا دوس ندا ه انگار صدامو بشنوه انگار صدام و حرفام رو مخشه.یبار داشتم حرف میزدم یه لیوان جلوش بود محکم کوبید تو دیوار هزار تیکه شد. یبارم دسته کلیدشو پرت کرد سمتم بچه بغلم بود خورد تو سر بچم چقدم خون اومد

اصلا نمیشه باهاش منطقی حرف زد وگرنه من عالی حرف میزنم و قانع میکنم

اسی خودت بعتر خبر از زندگیت داری و موندی . پس گریه رو بزار کنار و خودتو با شرایطت وقفع بده . تنها را ...

عزیزم خداروشکر که تصمیم درست رو گرفتی امیدوارم منم یروز بتونم مثل خودت قوی باشمو ولش کنم و برم.

خیلی سخته و اراده قوی میخواد😔

نمیتونم از پسرم دل بکنم😔 خدا خودش بهمون کمک کنه

زنگ بزن بپرس چیکار میتونی بکنی

حتما زنگ بزن بپرس

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.