2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
دوست عزیز تاپیک هاتو خوندم مو ب تنم سیخ شد  منم خواهرم خیانت دید و حتی تيمارستان هم رفت ولی ا ...

ممنون عزیزم انشاللا هیچکس تو زندگیش خیانت و بی مهری نبینه از شریک زندگیش

اره واقعا باید دنبال یه سرگرمی و درامد باشم برای خودم خوبه

فقط میتونم بهت بگم سازش نکن...بجنگ برای اینکه زندگی سالم حقته....بچتو بسپار به مادرشورهت برو سرکار ن ...

نمیتونم باهاش در بیفتم چندین بار ازخونه پرتم کرده بیرون. تا حد مرگ کتکم زده اصلا حرف حالیش نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم خجالتیه و بیرون یا جایی که من نباشم تو سرشم بزنن هیچی نمیگه میره یگوشه گریه میکنه. اصلا رابطشو ...

این خجالتی بودنش خوب نیست.رابطه باباش بامامانش خوب نیست پسر از پدر یاد میگیره رفتارباخانوادش رو

عزیزدلم روزای سختی میگذرونی ولی بلندشو ویاد بگیر اول پدرو مادرشو بگیری تو مشتت هرجور که میتونی اونار ...

درست میگی عزیزم من اصلا سیاست ندارم بخاطر سردی   خیانت شوهرم با خانوادشم نمیتونم خوب باشمم

دوس دخترش میدونه ک شوهر شما زن داره؟ آخخخخخ قلبم آتیش گرفتتتت .... تو دهنه شوهرت

اره خدانشناس میدونه. دیده با من مشکل داره خودشو بیشتر بهش نزدیک کرده تا میتونسته محبت کرده و زبون ریخته😔

تو خونه مادرشوهرت کار نکن ببین تا وقتی اونجا کار میکنی ننه ش از خداشه ک لم بده و یکی دیگه کارای خونه ...

بخدا اصلا نمیتونم اونم پا درد میکنه دیگه خودم میپزم و میشورم و جمع میکنم در همین حد

اونام والا از پسرشون میترسن وگرنه خیلی وقته خسته شدن

یعنی اصلا این چند وقت هیچ کاری باهات نداشته هیچ پولی بهت نداده اصلاحرف میزنید

نه والا امشبم اومد شامشو خورد رفت😔 بغض گلومو گرفته بود حسرت به دل موندم یبار سه تایی بریم بیرون امروز با پسرم رفتیم یه دور بزنیم غیر ازاین خیابون جایی رو نداریم اکثر جاها بسته و تاریک بود بیشتر دلمون گرفت😔