2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
قهر رو میخواد چیکار جدی پاشه تموم کنه ، ی پایی ک گندیده رو برا چی میخواد نگه داره ، جداشه خودش زندگی ...

تاپیکای قبلش روبخون شوهرش میدونه توخونه پدری راحت نیست دستش خالیه مهرنداره که بره یه جایی روبگیره  ومیترسه بچش روبگیرن.وبدتراز همه دوسش داره

تاپیکای قبلش روبخون شوهرش میدونه توخونه پدری راحت نیست دستش خالیه مهرنداره که بره یه جایی روبگیره &n ...

دوست داشتن ک اصلا مهم نیست، ادم باید رو دلش پا بزاره 

خونه پدری اگه راهش نمیدن که هیچی ندارم بگم ولی همین ک راهش بدن کافیه 

کلا حرف طلاق رو جدی بزنه اونقدر اون شوهر بی مسولیتش میدونه این محتاجه اینجوری جولان میده دیگه ، اگه خودشو قوی نشون میداد ک جرات نمی‌کرد خوردش کنه 

تا کی این بنده خدا حقارت رو قبول کنه ، دادگاه که اینقدر نامرده هم نفقه رو حق زن میدونه ، بره حکم ترک انفاق بزنه ، شوهر موظفه منزل تهیه کنه نفقه بده 

حضانت بچه هم تا ی سنی با مادره ۹ یا ۱۳ 

این مثل پسر مجرد کیف میکنه 

من عاشق بودم از عشق شوهرمم میمردم ولی ی موضوعی پیش اومد تصمیم گرفتیم جداشیم میدونستم دوستش دارم ولی اول خودم مهمم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتن ک اصلا مهم نیست، ادم باید رو دلش پا بزاره  خونه پدری اگه راهش نمیدن که هیچی ندارم ب ...

دقیقا داره از ضعیف بودنش سو استفاده میکنه اگه میرفت دادگاه سریع حکم میدادن خونه بگیر یا نفقه .خانوادش پشتش نیستن شوهرشم نادیدش میگیره.تاخودش رواز شوهرش کم تربدونه همینه

دقیقا داره از ضعیف بودنش سو استفاده میکنه اگه میرفت دادگاه سریع حکم میدادن خونه بگیر یا نفقه .خانواد ...

خانوادش اصلا  خونه راه نمیدن ؟؟؟؟؟

دقیقا داره از ضعیف بودنش سو استفاده میکنه اگه میرفت دادگاه سریع حکم میدادن خونه بگیر یا نفقه .خانواد ...

چیزی ک برداشت کردم از استارتر اینه ک اصلا ب حرف کسی گوش نمیده تو سری خوردن براش عادت شده

راه میدن دوسه ماه اونجابود ولی بدرفتاری میکنن به خصوص باپسرش دستشون بستس پسرش گفته اونجانمیام

من جای این خانم بودم بچمم برمی‌داشتم میرفتم ، بچمم عادت می‌کرد همینیه ک هست تازه بزرگ شه ب مادرش هم افتخار می‌کرد،  بعدم میرفتم سر ی کاری مواظب بچم بودم ، عشق هم اصلاااا برام مهم نیست مازوخیسم ک ندارم از درد کشیدن لذت ببرم ، انسان شان و منزلت داره 

یه مرد خاعن ک ب خیانت افتخار میکنه ، عرضه کار کردن نداره ، بی مسولیته ، بی احساسه،  خونه تهیه نمیکنه و.... مثلا خیلی شوهر و پدر نمونست ک مثل حرم بچسبه بهش

سلیطه بازی دربیار خونه مادرو پدرشو تو شیشه کن بگو تا زمانی که من زجر ببینم شماهم باید تحمل کنید .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

دوست عزیز تاپیک هاتو خوندم مو ب تنم سیخ شد 

منم خواهرم خیانت دید و حتی تيمارستان هم رفت

ولی الان بیخیالش شده دیگه 

برای کار هم تو ایتا انواع آموزش رایگان گذاشته شده 

گلدوزی ، خیاطی ، شمع سازی و...

ک میتونی استفاده کنی و آنلاین بفروشی و واسه خودت کانال داشته باشی تا بتونی درآمد کسب کنی 

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
الان خونه پدردمادرشم اونام میبینن دیگه اما هیچی نمیگن هم ازش میترسن هم میگن جوونه چیکارش داری بزار گ ...

عزیزدلم روزای سختی میگذرونی ولی بلندشو ویاد بگیر اول پدرو مادرشو بگیری تو مشتت هرجور که میتونی اونارو به راه خودت بیار بعد میبینی که واسه خواستت چطور به شوهرت فشارمیارن فقط باید از راهش وارد شی اگر خودش آدم نیست تو باید پد و مادرشو برا خودت حفظ کنی نه اینکه با اونا هم سرسنگین باشی

خانوادش الان خیالشون راحته که دیگه پسرشون اجاره نمیده اگه اینکارو نمیکردن شاید مجبور میشد بریم سرای ...

باخواهرش صحبت کن که بهش میشنهاد سرایداری بده بگرده یجا پیدا میکنه ان شاالله

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم