2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
بسپاره که درستش کنه شوهرش عزیزم اولا خوب بوده خود استارتر میگه تعریف میکنخ ازش پس الان اگر اون زنا ...

درست میگی عزیزم پسرمم از باباش هم خجالت میکشه هم میترسه هرچی میخواد بمن میگه. بخدا اون روز رفته بود دسشویی یهو پدرشوهرم گفت وای این اونجا چیکار میکنه یساعته رفت چرا غو  خاموش کرد هی درو هل میداد باز شه داد میزد باز کن چرا قفل کردی دیگه قفل نکن. طفلک پسرم سریع اومد بیرون تو اتاق ناراحت بود مامان نتونستم دسشویی کنم ترسیدم. گفتم عب نداره حواسش نبود

دسشوییش که طول میکشه اینا صداشون در میاد نمیزارن بچه راحت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی عزیزم پسرمم از باباش هم خجالت میکشه هم میترسه هرچی میخواد بمن میگه. بخدا اون روز رفته بود ...

حداقل پسرت روضعیف بار نیار بگه دستشویی ام دیگه کاش این نظارت رو روی پسرخودش داشت.پدرشوهرت مردخوبیه واسه زنش؟

والا اونموقع شوهرم میگفت نه دختر خوب وپاکی بوده و من اولین عشقش بودم امیدوارم یروز چشاش باز شه و بدو ...

همون موقع میگفتی اگه پاک بود هیچوقت نمیزاشت مردی باهاش اونکارو انجام بده بهش میگفتی تو چقد ساده ای.اگه حرفش شد بگو لیاقتت اون هرزه هاس اونیکه باصدنفر نبوده باشه هیچوقت نمیزاره نامحرم باهاش اونکارو بکنه اگه جای دختره رو پیدا کنیو بهش ثابت بشه فقط بااون نیس عالی میشه پیداش کنو تو محله ش ناشناس بی ابروش کن ی بار اگه بتونی تعقیبش کنی دختره رو پیدا کنی عالی میشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بدیش اینه باید تو یه اتاق باشیم باز خونه خودم بودم میرفتم اتاق خواب یا با کارای خونه سرمو گرم میکردم ...

اونام امروز صداشون در نیاد فردا در میاد

مگه میشه باهم یه شب دوشب یه ماه دوماه

بالاخره اونام یه خلوتی میخوان  صد درصد صداشون در میاد

خیلی خوب مبشه واست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بابا یخدا اون چندماهی که خونه مادرم بودم هی پیام میداد فلان چیزم کجاس راستشو بگو... 

ای بابا

ولی خوب نباید ناراحت بشی بالاخره هرکس دوس داره توی خونش مستقل باشه

امیدواذم به زودی صداشون برای پسرشون در بیاد 

لطفا اگر ناراحتی کردن از ته دل ازشون ناراحت نشو حق دارن و اینکه این ناراحتی اونا برای شما خوب میشه شوهرت به خودش مباد

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بابا یخدا اون چندماهی که خونه مادرم بودم هی پیام میداد فلان چیزم کجاس راستشو بگو... 

خیر نبینن الهی. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
همون موقع میگفتی اگه پاک بود هیچوقت نمیزاشت مردی باهاش اونکارو انجام بده بهش میگفتی تو چقد ساده ای.ا ...

اتفاقا گفتم تو چقد ساده و زود باوری دختری که بیاد با یه مرد بخوابه معلومه چیه گفت نه من خودم آدم شناسم من با خیابونی که نمیام دوس شم. گفتم برو بابا جفتتون لنگه همین اونم کارشو بلده میدونه چجوری خامت کنه و تورو کشیده سمت خودش میگفت نه عشقش واقعیه بخاطر من میمرد من مریض میشدم جون میداد یبار میخواستم تمومش کنم اومد جلوم رگشو زد

برن گمشن باز یادم افتاد عصابم خورد شد

حداقل پسرت روضعیف بار نیار بگه دستشویی ام دیگه کاش این نظارت رو روی پسرخودش داشت.پدرشوهرت مردخوبیه و ...

پسرم خجالتیه و بیرون یا جایی که من نباشم تو سرشم بزنن هیچی نمیگه میره یگوشه گریه میکنه.

اصلا رابطشون باهم خوب نیس 

کجا رفته شوهرت  باهات خوبه رفتارش ؟

نه بابا انگار تمام حرفام و حرکاتم رو مخشه قشنگ خودم میفهمم. انگار از یکی متنفر باشی و مجبور باشی تحملش کنی این حسو داره بهم. واقعا خیلی غمیگنم خیلی حس بدیه😔

اتفاقا گفتم تو چقد ساده و زود باوری دختری که بیاد با یه مرد بخوابه معلومه چیه گفت نه من خودم آدم شنا ...

اینا عجب فیلمی هستن خیلی بلده دختره

ببین اینکه میگی ازت متنفره قشنگ معلومه براتون دعا گرفتن