2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم واقعا ذهنم خیلی آشفتس مثل دیونه ها شدم تو دلم آشوبه قلبم تیر میکشه ب ...

ببین ذکرایی که بهت گفتم معجزه میکنه، واقعا زندگی منو از این رو به اون رو کرد از نظر مالی، و آرامش، حتماااااا امتحان کن، ایقد ثروتمند و بی‌نیاز میشی که خودت شگفت زده بشی

بخدا عین یه خواهر واست غصه خوردم تاپیکاتو خوندم،برات ذکر روزانه میگم ان شاءالله تا روز میلاد امیرالم ...

ممنون خواهر گلم انشالله خدا صدای یکی از شما مهربونارو بشنوه و یه فرجی بکنه

یاعلی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلم نمیکشه فقط اسکاج بلدم دنبال چیزای دیگه نرفتم تاحالا.تو خونم حالم خوب باشه ورزش میکنم اما روحیم ...

باید این نتونستن ها رو بذاری کنار باید این بی حوصلگی ها رو بذاری کنار 

شاید از نظرت کارای مسخره ای بیان ولی به مرور تاثیر شونو رو اراده ت میبینی 

اعتماد به نفست بیشتر میشه وقتی ببینی تونستی از پس چن تا کار ساده بر بیایی 

واقعا همش میگم مگه من چیکار کردم  خیلی سخته بخدا چجوری باید بیخیال باشم آخه آخه همش جلو چشممه ...

هنوز خونه مادرشوهرتی؟ چقدر من باتو حرف زدم بخدا با درخت حرف میزدم الان یه حرکتی کرده بود و تو هنووووز همون دختر بدبخت و مظلوم موندی 

یه وقتایی مظلوم ظالمه 

تاپیکتو دیدم حالم خراب شد اصلا 

هنوز خونه مادرشوهرتی؟ چقدر من باتو حرف زدم بخدا با درخت حرف میزدم الان یه حرکتی کرده بود و تو هنوووو ...

اره عزیزم بخدا اگه پسرم نبود خودمو میکشتم و راحت میشدم .یبارم قبل پسرم خود کشی کردم که نمردم چندروز تو بیمارستان لقمان بستری بودم

حالم دیگه ازخودمو این زندگیم بهم میخوره

عزیز دلم غصه نخور همین دیگه بچس گول شوهر لاشیتوـخورده تو چجور هستی؟ شوهرت؟

من معمولیم اما شوهرم تو دعوا ها خیلی مسخرم کرده قبلا گفته مثل میمونی یا با اون صورت دراز و لاغرت. چشامم گود و گرد و لبامم کوچیک موهامم که ریخته کم پشت شده دندونامم که فقط ۶تا فک بالامونده پایینم ۸تا یعنی دستم همش جلو دهنمه. هیکلمم که شکم و پهلوم آویزون و شل شده اما شوهرم بخودش میرسه باشگا میره و دارو میخوره اندامش باشگاهی و قشنگه قیافشم که مغرور و ازخودراضی هی میگه همو بهم آمار میدن😔

😔😔 اصلا دیگه نمیدونم چی باید بهت بگم یا چجوری دلداریت بدم.  شوهر بی شرفت تورو واسه این طلاق ...

من باهمین لحن تلخ صدبار باهاش حرف زدم اما اصصصصلا تاثیر نداره 

تابستون هم همینجوری دعوا کردن اون موقع کلی باهاش حرف زدم راه و چاه نشونش دادم ولی الان اومدم تاپیکشو دیدم که باز همون آشه و همون کاسه 

این افسرده شده اونم پررو و خیالش راحت

من معمولیم اما شوهرم تو دعوا ها خیلی مسخرم کرده قبلا گفته مثل میمونی یا با اون صورت دراز و لاغرت. چش ...

وااااعزیزم اول غلط کرده میمون جدوابادشه

الان مد صورت لاغرو استخونیه

عزیزم چرا بفکر خودت نیستی خب بخودت برس همونجور که اون میرسه

چجور باهم ازدواج کردین؟عاشق شدین یا سنتی؟

عکس رابطه؟ وسط رابطه از خودشون عکس گرفتن؟

قلطشونو کردن همو بعل کردن عکس انداختن ک نصف شوهرم افتاده بودبقیش زنه

تازه میگف اون نصفه من نیسم

چتا هم بردوستمه

انگار من نصف شوهرمو نمیشناسم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اخه تو چرا با خودت این کارو میکنی شوهرت داره بهت خیانت میکنه ولی تو با موندت داری بدتر به خودتو پسرت ...

عزیزم مهریه اش روبخشیده خونه پدرشم راحت نیست همینجا که هست باید وایسا واز حق دفاع کنه

وای نمیتونم بخدا اوایل جوابشو میدادم کتکم میخوردم چندبار خفم کرده میترسم الان‌‌. یبارم دهنمو دستو پا ...

ببخشید بی ادبی میکنم جای سفت نشاشیده حالش روجانیاوردی واقعا بلد نبودی برس پزشک قانونی؟باهاش بحث نکن دیگه ولی اگه بهت گفت بروبیرون رنگ بزن ۱۱۰ بیاد مگه الکیه توپشتوانه نداری اعتماد به نفست  روهم که ازبین برده