قلبم داره آتیش میگیره دلم بحال خودمو بچم میسوزه گناهِ منو این بچه چیه که باید اینجوری زندگی کنیم. بخدا هیشکی از دلم خبر نداره قلبم تیر میکشه. پارسال که خودش اعترراف کرد دوسال با یه دختره بوده و مثل زن وشوهر بودن اما تموم شده خدا میدونه چرا الانم چندوقته خیلی خیلی شک دارم حس میکنم دوباره با همونه اینی که بزور حموم میرفت الان تندتند میره هی اصلاح میکنه موهای بدنشو حتی.. یروز درهفته ام خونه نمیاد الکی میگه با دوستامم میدونم با هم قرار دارن منم نزدیکش میشم پسم میزنه خودشم که سمتم نمیاد. حالم ازش بهم میخوره بی پولیش از یطرف الانم که بخاطرش اومدم خونه مادرش با اونا زندگی میکنم چون نتونست خونه اجاره کنه. بخدا الان منو پسرم تو یه اتاق خواب کوچیک نشستیم اونم رفته دنبال عشق و حالش آخه چرا با ما اینکارو میکنه مگه من چیکار کردم
ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم واقعا ذهنم خیلی آشفتس مثل دیونه ها شدم تو دلم آشوبه قلبم تیر میکشه ب ...
ببین ذکرایی که بهت گفتم معجزه میکنه، واقعا زندگی منو از این رو به اون رو کرد از نظر مالی، و آرامش، حتماااااا امتحان کن، ایقد ثروتمند و بینیاز میشی که خودت شگفت زده بشی
عزیز دلم غصه نخور همین دیگه بچس گول شوهر لاشیتوـخورده تو چجور هستی؟ شوهرت؟
من معمولیم اما شوهرم تو دعوا ها خیلی مسخرم کرده قبلا گفته مثل میمونی یا با اون صورت دراز و لاغرت. چشامم گود و گرد و لبامم کوچیک موهامم که ریخته کم پشت شده دندونامم که فقط ۶تا فک بالامونده پایینم ۸تا یعنی دستم همش جلو دهنمه. هیکلمم که شکم و پهلوم آویزون و شل شده اما شوهرم بخودش میرسه باشگا میره و دارو میخوره اندامش باشگاهی و قشنگه قیافشم که مغرور و ازخودراضی هی میگه همو بهم آمار میدن😔
ببخشید بی ادبی میکنم جای سفت نشاشیده حالش روجانیاوردی واقعا بلد نبودی برس پزشک قانونی؟باهاش بحث نکن دیگه ولی اگه بهت گفت بروبیرون رنگ بزن ۱۱۰ بیاد مگه الکیه توپشتوانه نداری اعتماد به نفست روهم که ازبین برده