2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
بخدا نمیزاره پول که نمیده میگه همینکه گشنه نمیمونی برو خداتو شکر کن حالا انگار چی میخوریم بخدا همش چ ...

میفهمم چی میگی 

لعنت به اینجور ادما ، میتونی از این برنامه های تناسب اندام دانلود کنی تو خونه ورزش کنی 

من می‌خوام ازش جلو بزنی تو هر زمینه ای 

تو که بافتنی بلدی چرا فقط لیف ؟ تو یوتیوب یا گوگل سرچ کن بافت لباس یاد بگیر ، کار تو توسعه بده 

انگیزت پسرت باشه ، یه کار متفاوت انجام بده ، خودتو شاد نگه دار ، فرض کن اون مردک اصلا نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوست عزیز، می‌دونم زندگیت خیلی سخت شده، فقط ی مدت کارهایی که میگمو انجام بده، من اصلا آدم مذهبی نیستم، انگار نه راه پس داری ن پیش، با توجه به روحیه و شرایط خودت، ی مدت همه چیز رو تو ذهنت رها کن کامل رها کنیاااااا، فقط نماز اول وقت بخون بدون تنها دوست تو خدای توست، بعد همیشه سعی کن دو رکعت نماز شب بخونی، و دو تا ختم استغفار، هم استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین، هم استغفار ۴۰۰تایی امام جعفر صادق، و بخدا مطمئن باش که هواتو داره و نمیذاره کسی به تو و به پسرت آسیب برسونه، و ی چیز دیگ ببین تو چ زمینه ای علاقه و استعداد داری، خیاطی بافندگی، آرایشگری، خیلی تو اینستا میتونی راحت و رایگان و تو خونه آموزش ببینی، سعی کن خودتو قوی کنی، به دندونت فکر نکن، وقتی پولدار شدی میتونی راحت درستش کنی.فقط قوی شو

شوهرت این دختر رو ول نمیکنه حتی اگه شوهر کنه  ولی تو چرا داری خودتو بدبخت می‌کنی  نمیخوا ...

اره بخدا انگار لیلی و مجنون هستن بدون هم میمیرن

بزار من باشم که لااقل بهم نرسن میخوام ببینم چیکار میکنن آخرش. میتونه شوهرمو راضی کنه طلاقم بده یا نه

ممنون مهربون لطف بزرگی درحقمون میکنی انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

ضعیف بودن بزار کنار .انقدرم نساز توکه تو عذابی باهاش جر بحث کن اونم توعذاب باشه. بزاره بری بیرون کار وباری داشته باشی.کار خوب و ثابتی پیدا کردی گواهی رشد بچتو (۱۲سالگیه)از قاضی بگیر .شوهرت یه هرزه هست عرضه نگه داشتن بچه نداره فکرکنم اگه قوی باشی بتونی بگیریش.

بچت چند سالشه؟

ببین دوست عزیز، می‌دونم زندگیت خیلی سخت شده، فقط ی مدت کارهایی که میگمو انجام بده، من اصلا آدم مذهبی ...

به حضرت فاطمه متوسل شو انشالله خدا گره ازمشکلت باز میکنه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
ببین دوست عزیز، می‌دونم زندگیت خیلی سخت شده، فقط ی مدت کارهایی که میگمو انجام بده، من اصلا آدم مذهبی ...

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم واقعا ذهنم خیلی آشفتس مثل دیونه ها شدم تو دلم آشوبه قلبم تیر میکشه باید سعی کنم بیخیالش شم و همینجوری قبولش کنم و واسم مهم نباشه توکل بخدا

اینستا ندارم نمیزاره نصب کنم فقط اسکاج بلدم ببافم

اون ۳۱ من ۲۹ تقریبا ۸سالی میشه بخدا خودمم خیلی درموندم گرفتار شدم

عزیزم سنیم نداری 

خدا بهت صبر بده

ببین بی حوصلگی بزار کنار بخاطر پسرت حالا که تورو اورده پیش خونوادش اونام موظفن خرجتو بدن پس توم بپوش بخور بگرد تا میتوتی بخودت زرس اخلاقتم با شوهرت هرچند سخته خوب کن انشالله درست میشه

خاک تو سرشوهرت

ضعیف بودن بزار کنار .انقدرم نساز توکه تو عذابی باهاش جر بحث کن اونم توعذاب باشه. بزاره بری بیرون کار ...

نمیزاره بیرون کار کنم حتی خونه مادرمم حق ندارم برم. اینجا مراعات پدرومادرشو میکنم که بحث نکنم.  تازه رفته تو ۷سال تا ۱۵ سالگیش بمن نمیرسه

ممنون مهربون لطف بزرگی درحقمون میکنی انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده

بخدا عین یه خواهر واست غصه خوردم تاپیکاتو خوندم،برات ذکر روزانه میگم ان شاءالله تا روز میلاد امیرالمؤمنین خونه بگیرید و بیای تاپیک بزنی و منم تگ کنی

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
اره بخدا انگار لیلی و مجنون هستن بدون هم میمیرن بزار من باشم که لااقل بهم نرسن میخوام ببینم چیکار م ...

توـمیشناسی دختررو؟چرا نمیری در خونه باباش ابروشو ببری بگوخدا ازت نگذره حق بچمو ازت بگیره

میفهمم چی میگی  لعنت به اینجور ادما ، میتونی از این برنامه های تناسب اندام دانلود کنی تو خونه ...

حوصلم نمیکشه فقط اسکاج بلدم دنبال چیزای دیگه نرفتم تاحالا.تو خونم حالم خوب باشه ورزش میکنم اما روحیم که داغونه نمیتونم