2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
طفلی پسرم این وسط گیر کرده پای رفتن ندارم خانواده ای که پشتم باشه ندارم. نمیتونم پسرمم بسپارم دستشون ...

براتون دعا میکنم و ختم ورمیدارم 

خدا به دلت صبر و آرامش بده،ان شاءالله یه نگاهیم به زندگیت بندازه و همه چیز درست بشه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی عزیزم اما دردخیانت شوهرم بدتر از دوری و بی خبری از پسرم نیس. شاید ۷سال دیگه که بخوام ...

اسی چند سالته شوهرت چند سالشه  چند وقته عروسی کردین

اخه ایپ چن وضعشه بخدا دلم گرفت

عزیزم سوره ی نور هر روز یا هرشب بخون برای حفاظت از مال و اینکه اهل خونه ت و نسلت از گناه جنسی دور باشن خوبه،اگه بلد نیستی صوتشو دانلود کن گوش کن هروز و خودتم به قرآن نگاه کن موقع گوش دادنش،ذکر یا مانع هم زیاد بگو به نیت دوری همسرت از گناه،بخداوند توکل کن تا راهی برات باز کنه،گلم خداوند به کسی که همسرش خیانت میکنه و خودش پاکه غیرت داره از خودش بخواه...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چاقو زده برو شکایتش کن حرومزاده رووو پدرشو در بیار اصلا ول کن بروو فرار کن برو به ولا من جای تو بودم ...

خب طفلک بچش چی بشه من فکر میکنم شوهرش دست بزن نداره همش میگفتم برو اگر رفت زد یه بلایی سر بچه اومد چی

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
عزیزم سوره ی نور هر روز یا هرشب بخون برای حفاظت از مال و اینکه اهل خونه ت و نسلت از گناه جنسی دور با ...

ممنون عزیزم چشم حتما میخونم

بخدا خودم تاحالا تو این ۸سال خطایی نکردم یا بهش فکر نکردم خداخودش شاهده

ممنون عزیزم چشم حتما میخونم بخدا خودم تاحالا تو این ۸سال خطایی نکردم یا بهش فکر نکردم خداخودش شاهده

از بدبختیته تو هم دوست بشو برو عشق  و حالت کن بزار بفهمه اتیش بگیره

تو شماره و ادرسشو بده ببین چجور به گه خوردن بندازمش همینجا تایپیک میزنم  شات گه خوردنشو میزارم ...

ممنون عزیزم میدونم عصابت خورد شد. تاپیکای من اعصاب خیلیا رو بهم میریزه واسه خودم متاسفم

ممنون عزیزم چشم حتما میخونم بخدا خودم تاحالا تو این ۸سال خطایی نکردم یا بهش فکر نکردم خداخودش شاهده

بخون عزیزدلم،متاسفانه بد دوره ای شده و زنا از همه بدتر شدن که به هم جنسای خودشون رحم نمیکنن.فقط بخداوند نزدیک شو و درست شدن همسرت و زندگیتو از خودش بخواه،سوره نور فوق العاده س🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲