قلبم داره آتیش میگیره دلم بحال خودمو بچم میسوزه گناهِ منو این بچه چیه که باید اینجوری زندگی کنیم. بخدا هیشکی از دلم خبر نداره قلبم تیر میکشه. پارسال که خودش اعترراف کرد دوسال با یه دختره بوده و مثل زن وشوهر بودن اما تموم شده خدا میدونه چرا الانم چندوقته خیلی خیلی شک دارم حس میکنم دوباره با همونه اینی که بزور حموم میرفت الان تندتند میره هی اصلاح میکنه موهای بدنشو حتی.. یروز درهفته ام خونه نمیاد الکی میگه با دوستامم میدونم با هم قرار دارن منم نزدیکش میشم پسم میزنه خودشم که سمتم نمیاد. حالم ازش بهم میخوره بی پولیش از یطرف الانم که بخاطرش اومدم خونه مادرش با اونا زندگی میکنم چون نتونست خونه اجاره کنه. بخدا الان منو پسرم تو یه اتاق خواب کوچیک نشستیم اونم رفته دنبال عشق و حالش آخه چرا با ما اینکارو میکنه مگه من چیکار کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا چه سرنوشت بدی داشتن بچه هاش. من بخاطر پسرم دعوا نمیکنم باشوهرم بحث نمیکنم جوابشو نمیدم و فق ...
اتفاقا مادرشوهر من اصلا باپدرشوهرم دعوا جروبحت هیچی نمیکردخیلی هم دوسش داشت به خاطر دوست داشتن خودش فقط به خاطر اینکه که جدانشه همش می گفته یه خاطر بچه ها موندم ولی خوب چون پدره آدم مسئولیت پذیری نبوده سرد وخشک اصلا محبت کردن بلد نیست بی مسولیت وبی عار متاسفانه بچه ها خوب زندگی نکردن و بزرگ نشدن من به شخصه خودم میبینم که چقدر شوهرم کمبود داشته ومتاسفانه هیچی نمیتونه جبران کودکی ادمو بکنه الان گل پسرتواحتیاج به محبت پدر داره احتیاج به تفریح و شادی داره احتیاج به مدرسه داره احتیاج به یه پدرومادر مسئول داره تا راه رو نشونش بدن شما شاید دعوا و بخت و درگیری درست نکنی ولی داری دربرابرظلم شوهرت سکوت میکنی و داری ضعیف بودن روبه بچت یاد میدی
خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده
من جای شما بودم میرفتم دنبال یک حرفه و منبع درآمد پول حلال خیلی از مشکلاته
🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚♂️ 🌱تنها راهی که میشود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که میشود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که میشود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
عزیزم، فکر میکنی با موندن به پسرت لطف میکنی؟ بچهت متوجه میشه. میبینه و یادمیگیره. به اندازهی کافی بزرگ هست که بتونه درک کنه پدرش داره شما رو آزار میده. باید یادبگیره از شرایط آزاردهنده خودش رو نجات بده. شما بعد طلاق هم میتونی پسرت رو ببینی.
باور کنید، بعد از بودن در بهترین شرایط (یک خانوادهی سالم و خوشبخت)، پدر و مادر قوی و توانمند بودن بهترین کاری هست که میشه برای بچه انجام داد.
کسی که ادب میکارد، دوستی درو میکند؛ و کسی که مهربانی میکارد، عشق گردآوری میکند.
نه عزیزم اصلا دوماهم رفتم خونه مادرم بازم خودم برگشتم😔
اخه تو چرا با خودت این کارو میکنی شوهرت داره بهت خیانت میکنه ولی تو با موندت داری بدتر به خودتو پسرت ظلم میکنی برو ازش شکایت کن اگه میتونی ازش مدرک جمع کن راجب همین خیانتش با پول مهریه ت ی اتاق کوچک واسه خودتو پسرت اجاره کن که محتاج خونه پدرت هم نشی خودت هر جوری شده ی کاری پیدا کن برو جاهایی که خیریه کمک میکنه تحت پوشش اونا باشی برات کافیه خیلی بهتر از اونجاس که بمونی خیانت شوهرتو ببینیو هیچی نگی خودتو بدبخت نکن دختر خوب شاید تو بخوای ۵۰ سال دیگه عمر کنی میخوای همینجوری بسوزیو بسازی ّ
خدابدادت برسدبحق این ماه عزیز خداشوهرت رالعنت کندشرش بخودش برسدوخیرش، بتووپسرت برسد. خدالعنت کندخانواده خبیث ترازخودش، را. دلم برای تومیسوزدودرکت میکنم منم شوهرم معتادبود و الان ترکه یه معتادعادی نبودیه معتادوحشتناک بودالان نبایدجایی برم فقط مواظب این نفهم باشم که نکشه. توی دوسال که ترک کرده چهار روز رفتم خانه مادرمریض، وچشم انتظارم. الان چها وخورده روزه مادرم آسمونی شدبخاطراین نفهم من نرفتم پیشش وپرستاریش، رابکنم درحالی که پشت تلفن میگفت دخترم بیاچراترک مراکرده ای خودت مادری چرانمیای خداخوشش نمیا..... مادرم نمیدونست وصعیت مرا. بیجاره خبرازبیجارگی من نداشت. شهرامون ازهم دوره. چی بگم که منم ازنداری این نفهم تویه اتاق کنارخانوادش زندگی همه چیزمشترک جزیه اتاق بادوبچه. سخته سخت. کسی هم درکم نمیکند