2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست

😔😔 اصلا دیگه نمیدونم چی باید بهت بگم یا چجوری دلداریت بدم. 

شوهر بی شرفت تورو واسه این طلاق نمیده چون که تو دقیقا عین لَله هستی برا بچش.  یکی که بی جیره مواجب داره بچشو بزرگ و تروخشک میکنه و حتی توو سری هم میخوره. حتی بهشم ۱۰۰ بار بگن هررری،  باز برمیگرده.  

باز کنیز ها کلفت ها یه حقوقی میگیرن. اما اون بی شرف داره اینجوری از تو سو استفاده میکنه.  من لحنم تلخه ببخشید.   واقعا حرص میخورم اون حروم زاده داره خودش خیانت میکنه ۱۰۰۰۰۰۰درصد درحال خیانته. حالا با قبلیه شاید نباشه  رفته یه هرزه ی دیگه رو پیدا کرده باهاش داره عشق بازی میکنه.  بععععد تو موندی گوشه اتاق  و داری جوونیتو این شکلی با غصه سپری میکنی. بخاطر چی؟ بخاطر بچت.   فک کردی اونا بچه نگه دار هستن که میترسی تنهاش بذاری؟   

هرررررکسی جای تو باشه بااااید بااااید بااااااااید پاشه باااید پاشه یه دونه بزن در باسن شوهره و بگه هررررررری گورتو از زندگیم گم کن بیرون. 

همچین قرص و محکمممم .  

من در تعجبم که چه صبری تو داریییی.   باید اون شوهر بی شرف رو کشت و تیکه تیکه کرد اون حرومی رو باید جر واجر کردش. 

ینی  چییییی هی میگی خدا ازش نگذره؟  خداا صبرش خیلیییی زیاده.  ایییینهمه آدم رو کره زمین آه یه ملت پشتشون هس حتی،  اما میبینی که دارن صحیح و سلامت زندگیشونو میکنن. 

خدا نگفته که بنده ی من تو بشین و حرکتی نکن من اوضاعو درست میکنم. 

خدا خودش گفته بنده ی من، حتی اگررر دیدی اون شهر کشور یا هرجایی که هستی برات خوب نیست  باید مهاجرت کنی به جاهای دیگه  تا اوضاعت تغییر کنه. .

اونوقت تو دست رو دست گذاشتی تا پیر شی تموم شه بره؟   فک کردی تورو تا چن سال نگه میداره ؟  همین که بچت بزرگتر شد تورو بیرونت میکنه .

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
سلام گلم ممنون بخدا الان داره اذان میگه مسجد همین روبروعه اتاق خوابمونه گریه هام بند نمیاد فقط ازخدا ...

الهی خدا حاجت دلتو بده و شوهرت تاوان اشک هاتو بده خدا پسرتو حفظ کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون دل مهربونت برم عزیزم... بابا من اینارو میشناسم از لج منم شده بچه رو نمیدن مادرشوهرم بچه های خو ...

خیلی خیلی داری اشتباه میکنی توبا این کارت در حق اون طفل معصوم هم جفا میکنی مادرشوهر منم هی تو زندگی گفته بود به خاطر بچه ها میمونم و اینا هرخفت دختری هم که بگی کشید اخریشم این بود شوهرش رفته بود زن گرفته بود این مجبور بود باهوو تویه خونه زندگی کنه تا آخرسر بالاخره تو۵۰سالگی طلاق گرفت خوشبخت شد ولی بچه ها چی همشون بدبخت شدن شوهر من اعتیاد داره برادرشوهر م کلی بدبختی داره خواهر شوهرم تو۲۸ سالگی فوت شد الان شوهر منو برادرشوهرم سال به سال دیدن مادرشون نمیرن مگر اون بیاد باهرکدومشون حرف بزنی میگن مادرمون ما روبدبخت کرد

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
😔😔 اصلا دیگه نمیدونم چی باید بهت بگم یا چجوری دلداریت بدم.  شوهر بی شرفت تورو واسه این طلاق ...

عزیزم حرفات همه حقه من دیگه از خودمم متنفرم ازاین زندگی ازاین وضعیت ازاین حقارت. باز خونه خودم بودم میرفتم اونور میشستم که نبینمش الان میاد تویه اتاق ۶متری باید تحمل کنم وقتی هست. من دیگه خودمم واسه خودم مهم نیستم حالم از قیافم از هیکلم از اخلاقمم بهم میخوره هیشکی دوسم نداره حتی خدا. من از بچگی زندگی خوبی نداشتم اون ازخونه پدرومادرم اینم از زندگی الانم دیگه آخرشم معلومه چی میشه.دیگه جوونیمم واسم مهم نیس ۷سال دیگه معلوم نیس که مرده کی زنده

ببین طرفش رونمیتونی پیدا کنی ؟

تو همین منطقه هستش حتی شوهرم میگفت تورو زیاد میدید تو خیابون اما من تاحالا ندیدمش یعنی دقت نکردم پارسال که میگفت نامزد کرده با کسی اما میگم نکنه بهم خورده ودوباره باهمن😔 چه دنیای کثیفی شده

ببین مظلومیت اصلا چیزخوبی نیست تومهرنداری حمایت خانواده نداری بلدم نیستی حقت روبگیری داد ودعوا نتیجه عکس داره بشین باخانوادش حرف بزن بگو این شرایط وخیانت روبرای دخترون میپسندین توپ روبنداز توزمین خودشون

خیلی خیلی داری اشتباه میکنی توبا این کارت در حق اون طفل معصوم هم جفا میکنی مادرشوهر منم هی تو زندگی ...

ای بابا چه سرنوشت بدی داشتن بچه هاش.

من بخاطر پسرم دعوا نمیکنم باشوهرم بحث نمیکنم جوابشو نمیدم و فقط سکوت میکنم چی یشه دیگه بزنم به سیم آخر که منم مثل خودش شم. نمیخوام پسرم بترسه چون تا پارسال دعواهامونو میدید و میلرزید.بد باباشم نمیگم حتی میگم بابا چقدر دوسمون داره یا احترامشو نگه داره

میگم لااقل یخورده با ارامش بزرگ شه تا خوب و بد و خودش تشخیص بده 

ببین مظلومیت اصلا چیزخوبی نیست تومهرنداری حمایت خانواده نداری بلدم نیستی حقت روبگیری داد ودعوا نتیجه ...

پارسال که همشون خیانت شوهرمو فهمیدن اما کاری نکردن دخالت نمیکنن زیاد.الانم بگم میدونم میگن نه اشتبا میکنی میترسم به گوش شوهرم برسه دیونه شه

دقیقا زنای ک خیلی بسازن بدتر خیانت میبینن این سوزناکتره خودم عکس رابطشون ...

عکس رابطه؟

وسط رابطه از خودشون عکس گرفتن؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

شوهرت این دختر رو ول نمیکنه حتی اگه شوهر کنه 

ولی تو چرا داری خودتو بدبخت می‌کنی 

نمیخوای یه کاری برای زندگیت بکنی؟ 

من تو رو یادمه شوهرت خیلی وقته درگیر این دخترست 

دختر هم که هنوز شوهر نکرده فرض کنیم شوهر هم بکنه

اینجور که اینا بهم چسبیدن بازم بی خیال هم نمیشن 

تازه اون موقع اوضاع افتضاح تر هم میشه