😔😔 اصلا دیگه نمیدونم چی باید بهت بگم یا چجوری دلداریت بدم.
شوهر بی شرفت تورو واسه این طلاق نمیده چون که تو دقیقا عین لَله هستی برا بچش. یکی که بی جیره مواجب داره بچشو بزرگ و تروخشک میکنه و حتی توو سری هم میخوره. حتی بهشم ۱۰۰ بار بگن هررری، باز برمیگرده.
باز کنیز ها کلفت ها یه حقوقی میگیرن. اما اون بی شرف داره اینجوری از تو سو استفاده میکنه. من لحنم تلخه ببخشید. واقعا حرص میخورم اون حروم زاده داره خودش خیانت میکنه ۱۰۰۰۰۰۰درصد درحال خیانته. حالا با قبلیه شاید نباشه رفته یه هرزه ی دیگه رو پیدا کرده باهاش داره عشق بازی میکنه. بععععد تو موندی گوشه اتاق و داری جوونیتو این شکلی با غصه سپری میکنی. بخاطر چی؟ بخاطر بچت. فک کردی اونا بچه نگه دار هستن که میترسی تنهاش بذاری؟
هرررررکسی جای تو باشه بااااید بااااید بااااااااید پاشه باااید پاشه یه دونه بزن در باسن شوهره و بگه هررررررری گورتو از زندگیم گم کن بیرون.
همچین قرص و محکمممم .
من در تعجبم که چه صبری تو داریییی. باید اون شوهر بی شرف رو کشت و تیکه تیکه کرد اون حرومی رو باید جر واجر کردش.
ینی چییییی هی میگی خدا ازش نگذره؟ خداا صبرش خیلیییی زیاده. ایییینهمه آدم رو کره زمین آه یه ملت پشتشون هس حتی، اما میبینی که دارن صحیح و سلامت زندگیشونو میکنن.
خدا نگفته که بنده ی من تو بشین و حرکتی نکن من اوضاعو درست میکنم.
خدا خودش گفته بنده ی من، حتی اگررر دیدی اون شهر کشور یا هرجایی که هستی برات خوب نیست باید مهاجرت کنی به جاهای دیگه تا اوضاعت تغییر کنه. .
اونوقت تو دست رو دست گذاشتی تا پیر شی تموم شه بره؟ فک کردی تورو تا چن سال نگه میداره ؟ همین که بچت بزرگتر شد تورو بیرونت میکنه .