قلبم داره آتیش میگیره دلم بحال خودمو بچم میسوزه گناهِ منو این بچه چیه که باید اینجوری زندگی کنیم. بخدا هیشکی از دلم خبر نداره قلبم تیر میکشه. پارسال که خودش اعترراف کرد دوسال با یه دختره بوده و مثل زن وشوهر بودن اما تموم شده خدا میدونه چرا الانم چندوقته خیلی خیلی شک دارم حس میکنم دوباره با همونه اینی که بزور حموم میرفت الان تندتند میره هی اصلاح میکنه موهای بدنشو حتی.. یروز درهفته ام خونه نمیاد الکی میگه با دوستامم میدونم با هم قرار دارن منم نزدیکش میشم پسم میزنه خودشم که سمتم نمیاد. حالم ازش بهم میخوره بی پولیش از یطرف الانم که بخاطرش اومدم خونه مادرش با اونا زندگی میکنم چون نتونست خونه اجاره کنه. بخدا الان منو پسرم تو یه اتاق خواب کوچیک نشستیم اونم رفته دنبال عشق و حالش آخه چرا با ما اینکارو میکنه مگه من چیکار کردم
نمیزاره بابا. خدا نشناس همه جوره اذیتم میکنه خداازش نگذره بحق این ماه عزیز خودم اسکاج میبافم فقط می ...
ای بابا نه تامین میکنه . نه میزاره بری سر کار . میترسه دستت تو جیب خودت بره مستقل بشی . هر طور شده راضیش کن . یکی و واسطه کن. یه جوری راضیش کن . حیفه .الکی موندی خونه غصه میخوری .
زنای بساز نیستین ساده هستین گیرم بساز بودید و شرایط جدایی نداشتید که خودمم همینطوذم ...
ن الان نمخام
جداهم شدم
ولی حجم و علاقه پرستیندم درحدی بود ک هر موجودیو شرمنده میکرد ولی با وقاحت تموم بم خیانت میکرد اخه کثافت تو حتی بامن همخاب نشده بودی رابطه کامل نداشی وای ب بعد عروسیمون
خیلی پرم ازش
یکساله جداشدم
ولی اروم نیسم
من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
ای بابا نه تامین میکنه . نه میزاره بری سر کار . میترسه دستت تو جیب خودت بره مستقل بشی . هر طور شده ...
اره میترسه منم واسه خودم چندتا دوست پیدا کنم با ۴نفر ارتباط داشته باشم چندتا آدم جدید ببینم. بخدا با همچین آدمایی باید مثل خودشون رفتار کرد فقط خیانت کرد