2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
منم عکس شوهرمو دوس دخترشو دیدم که بغل هم بودم خودشوهرِ نامردم واسم فرستاد😔

بعد تو هنوز موندی چرا به خودت احترام نمیزاری عکس کثافت واریشو خودش فرستاده برات بعد تو بازم موندی 😐😐😐😐وای مخم سوت کشید

مرتیکه بی عار ،،،،، بی عرضگی از خودته دیگه  عرضه نداری ادبش کنی  نشستی گوشه یه اتاق ماد ...

خدااز خودش و خانوادش نگذره

پدرومادرش که الان فکر میکنن بما لطف کردن و خیالشون راحته دیگه پسرشون اجاره ام نمیده. منم چیزی میگم میگن پسرمون نداره چجوری اجاره بده

خاک بر سر من خاک بر سر من که یه زن و یه مادرِ ضعیف و بدبختم طفلک پسرم که همیچن مادری داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیزاره بابا. خدا نشناس همه جوره اذیتم میکنه خداازش نگذره بحق این ماه عزیز خودم اسکاج میبافم فقط می ...

ای بابا نه تامین میکنه . نه میزاره بری سر کار . می‌ترسه دستت تو جیب خودت بره مستقل بشی . هر طور شده راضیش کن . یکی و واسطه کن. یه جوری راضیش کن . حیفه .‌الکی موندی خونه غصه میخوری . 

مرتیکه بی عار ،،،،، بی عرضگی از خودته دیگه  عرضه نداری ادبش کنی  نشستی گوشه یه اتاق ماد ...

شرایط این خانم فرق داره صدبار رفته خودش با التماس  برگشته بیفایدست کاری ازش ساخته نیست فقط باید خودشو به ندیدن بزنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بعد تو هنوز موندی چرا به خودت احترام نمیزاری عکس کثافت واریشو خودش فرستاده برات بعد تو بازم موندی 😐 ...

پارسال بود که فرستاد منم گذاشتم رفتم اما بازم خود احمقم برگشتم😔 وای خدایا تو دلم آشوبه اشکام بند نمیاد آخه این چه زندگیه که منو بچم داریم 

زنای بساز نیستین  ساده هستین  گیرم بساز بودید و شرایط جدایی نداشتید که خودمم همینطوذم ...

ن الان نمخام

جداهم شدم

ولی حجم و علاقه پرستیندم درحدی بود ک هر موجودیو شرمنده میکرد ولی با وقاحت تموم بم خیانت میکرد اخه کثافت تو حتی بامن همخاب نشده بودی رابطه کامل نداشی وای ب بعد عروسیمون

خیلی پرم ازش

یکساله جداشدم 

ولی اروم نیسم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ای بابا نه تامین میکنه . نه میزاره بری سر کار . می‌ترسه دستت تو جیب خودت بره مستقل بشی . هر طور شده ...

اره میترسه منم واسه خودم چندتا دوست پیدا کنم با ۴نفر ارتباط داشته باشم چندتا آدم جدید ببینم. بخدا با همچین آدمایی باید مثل خودشون رفتار کرد فقط خیانت کرد

ای بابا نه تامین میکنه . نه میزاره بری سر کار . می‌ترسه دستت تو جیب خودت بره مستقل بشی . هر طور شده ...

هر طور شده تحت فشارش بزار که برات خونه اجاره کنه . قانونا موظفه . مگه  پدر و مادرش خبر از کثافت کاری هاش ندارن؟ به برادرهاش بگو 

بعد تو همینجوری داری باهاش زندگی میکنی 😪

چیکار کنم بخدا خیلی درموندم. نه خونه ای نه پس اندازی نه پشتوانه ای مهریمم که سفر کربلاس. چجوری بی تفاوت باشم و بگم به جهنم

باز اگه تو خونه خودم بودم راحت تر بودم اینجا خیلی سخته