2777
2789

من  خودم کلا خواب هام چرت و پرت و خنده داره بیاین بگیم بخندیم😂😂😂

هیچ وقت کودکان نی نی سایتی را درک نمیکنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا خواب دستشویی عمومی و این چیزا میبینم 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

خودم یه بار خواب دیدم رفتم فروشگاه خرید . بعد سوار اون چرخ خرید شدم😂 دارم با دستام هلش میدم جلو اون همه آدم عین ۳ ساله ها🙃 یه جوری میخندیدم یعنی اصن نگم 😅  

من معمولا خواب بد میبینم اونقدر‌بد که بخاطرش میرم تراپی ولی چند شب پیش خواب دیدم پسرم داره قهقهه میزنه ناخوداگاه منم تو خواب قهقهه زدم با صدای خنده خودم از خواب پریدم خیلی خوب‌بود خواب راحتی داشتم اونشب 

من اینطوریم که اگه یه خواب بد ببینم از خواب که پاشم اخلاقم سگیع.خواب خوب هم که نگو ..خواب دیدم شوهرم با یکیه از خواب کهه بیدار شدم تا شب باهاش بحث میکردم  یا خواب یکیو ببینم دلتنگش میشم همون روز.

خدایاشکرت........

یه بارم خواب دیدم عروسیمه😅😑 موقع آوردن کیک که خیلی هم گنده بود چپ کرد پخش شد البته داماد تو دید نبود اصلا کلا یعنی نبود😅 منم گریه میکنم کیک نابود شددد😂

تا حالا دیدین😂 ویدیو چیه نوشتم

فک کردم ویدیو چک میخای

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁