2777
2789

این یک داستان یا واقعیت هست ؟ چه کسانی قبول دارند. یا خرافه میدونند . می توانم جواب بدم

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
بهشت نبوده جای سرسبز بوده 

نه اصلا به مکان ربطی نداره

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دارم نظرم رو بگم ولی این وقت شب حوصله جبهه گرفتن بقیه رو ندارم‌

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
دوست دارم نظرم رو بگم ولی این وقت شب حوصله جبهه گرفتن بقیه رو ندارم‌

همه خوابند این جور مطالب واسه مردم اهمیت ندارد که

همه خوابند این جور مطالب واسه مردم اهمیت ندارد که

مسئله اینه که این سایت جای خوبی واسه  این مدل بحثا نیست 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
مسئله اینه که این سایت جای خوبی واسه  این مدل بحثا نیست

بله

بهشت نبوده کره زمین بوده،اما ی جای سبز و زیبا 

خوب  یعنی یک کره خاکی دیگه بود؟ پس چرا لباس نداشتند ؟ و خودشون رو پوشاندند؟

به نظر من واقعیت 

چون هر سه تا دین یهودیت، مسیحیت و اسلام هبوط انسان رو به زمین تایید کردن 

والبته یه مکان دیگه بوده قطعا

چون هبوط به معنای پایین اومدن هست، اگر روی زمین بود اون بهشت اولیه خدا از لفظ انتقال، مهاجرت، سیر و رفتن و... اسنفاده می کرد.