2777
2789

من همونم که نامزدمو گرفته بودن پنج شنبه ( تاپیکم ترکیده ) از اون روز ازش خبر ندارم حتی یکبارم زنگ نزده خیلی نگرانم قلبم آشوبه 

خانوادش اومدن وسیله هاشو گرفتن پرسیدم کجاست و چیکار کردین براش ؟ باباش خیلی خیلی عصبی بود گفت اصلا به تو ربطی نداره دری وری بهم گفت منم بغض کردم هیچی نگفتم  مامانشم که کلا از روز اول با من لج بود ازش بپرسم اونم از لج جواب درست نمیده واقعا نمیدونم خبرشو باید از کجا بگیرم حالم خیلی بده خیلی نگرانشم 😭 بخدا دارم دق میکنم قلبم آتیش گرفته از دلشوره حتی نمی‌دونم کجاست 

اگه کمپ باشه نمیزارن زنگ بزنه ؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا واسه همچین ادمی دلشوره داری عقد کردین؟

تو تاپیکات نوشتی رابطه داشتی 

چرا خودتونو سیاه بخت میکنید با همچین ادمی که خاتوادشم راضی میگی نیستن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
با گل گرفتنش

ولش کن بابا عقل نداری فردا بدبخت میشی میگی وای خدا چه کنم دیگه نمیگی خودم کردم خدا و پیغمبر و مقصر میدونی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همچین نامزد عتیقه ای که خانوادشم باهات بدن واسه چیته؟ مگه اینکه خودتم معتادی چیزی باشی که وابستشی

من اصلا اهل دود نیستم سه ساله دارم سعی میکنم ترکش بدم هرچی عوارض کوتاه تا دراز مدت هست براش با جزئیات توضیح دادم گوش نمی‌کرد 😔 هنوز سنی نداره منم دوسش دارم دلم میخواد کمکش کنم از این راه بیرون کشیده بشه 

بخدا این بار میبرمش پیش روانپزشک خودم اصلا میگم اگه بکشی خودمو آتیش میزنم این بار هرکاری میکنم دگ نمیزارم سمتش بره خیلی حالم بده 😭

واقعا واسه همچین ادمی دلشوره داری عقد کردین؟ تو تاپیکات نوشتی رابطه داشتی  چرا خودتونو سیاه ب ...

نه هنوز عقد نکردیم نامزدیم 

خیلی دوسش دارم سه سال دوست بودیم خیلی وابستم بهش

نه هنوز عقد نکردیم نامزدیم  خیلی دوسش دارم سه سال دوست بودیم خیلی وابستم بهش

وقتی معتاده نمیدونی چیه چیکارست میخوای چیکار بخدا پشیمون میشی بخت خودتو عزیزم سیاه نکن با همچین ادمی که عاقبت نداره 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من اصلا اهل دود نیستم سه ساله دارم سعی میکنم ترکش بدم هرچی عوارض کوتاه تا دراز مدت هست براش با جزئیا ...

یه روز پشیمون میشی شک نکن این حرفم یادت بمونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وقتی معتاده نمیدونی چیه چیکارست میخوای چیکار بخدا پشیمون میشی بخت خودتو عزیزم سیاه نکن با همچین ادمی ...

هرکجا هست بیاد بیرون واسه آخرین بار زورمو میزنم کمکش کنم اگه همراهی کرد که هیچی ولی اگه نخواست کنار بزاره واقعا میرم دگ خسته شدم خودمم