2777
2789
عنوان

طلاق کی رو هیچوقت باور نکردید؟

1306 بازدید | 56 پست

امشب فهمیدم یکی از بهترین دوستام و همسرش میخوان از هم جدا شن ، خیلییییی ناراحتم خیلیییییییییییییی

اگه هر چی از زندگی قشنگشون و دوستم بگم کم گفتم

واقعا باورم نمیشه!

نکنه ازدواجا کلا دیگه پایدار نیست

و من که ۱ ماه دیگه نامزدیمه و حالم خراااب

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهنوش طباطبایی و پاکدل ..

چون یبار اومدن تلوزیون مجری گفت اقای پاکدل چه گلی دوست داری 

اونم گفت گل بهنوش  

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یکی از دوستای صمیمی و نزدیکم 6 سال دوست بودن پسر با چه بدبختی بالا 4.5 بار بیشتر خواستگاری رفت تا خانواده دوستم قبول کردن شرایط از مهریه خونه نو ساز گرفته بود پسر به اسمش زد چه عروسی گرفت چقدر شاپاش ریخت رو سر عروس قشنگ عروس موقع ورد تالار رو پول راه می‌رفت هرچی پدر و داداش دوستم چون‌ مخالف بودن می‌گفت باشه همه میگفتن خوشبحالش ولی جدا شدن اصلا وقتی گفت باورم نشد بنظرم چشم خوردن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تجربه ثابت کرده برای کسی دل نسوزونید .من برای دوستم وهمسرش که طلاق گرفتن وتا یک سال نمیگفت همچنان از شوهر تعریف میکرد بعد که فهمیدیم 🫥🫥خب چرا قایم میکرد اخه ولی بیشتر برا خودش ناراحتم بعد طلاق شد ی زن خیابونی اونم چون همیشه خیلیارو سر این موضوع سرزنش میکرد

تو تمنای من وجان منی، توبمان تاکه نمانم به تمنای کسی❤️
بهنوش طباطبایی و پاکدل .. چون یبار اومدن تلوزیون مجری گفت اقای پاکدل چه گلی دوست داری  اونم گ ...

🤣🧨

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.