2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن ولی با هم زندگی میکنن تو یه خونه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب خب طلاق گرفتنشون دیگه واسه چی بود

من نمیدونم بچه بودم هیچوقت نپرسیدم 

مامانم یه بار گفت اینا خیلی ساله طلاق گرفتن 

پدربزرگم فوت شده مادر بزرگم الان ۸۵ سالشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یعنی طلاق گرفت وزندگی هم میکردن باهم

اره 

برای اون زمان خیلی اوپن مایند بودن😅

البته همه زندگی بنام مامان‌بزرگم بود وگرنه مطمعنا طلاق نمیگرفت

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یعنی هیچ کاری به هم نداشتن دیگه

به خدا اینو نمیدونم من بچه بودم😂

یادمه خیلی دعوا میکردن همیشه بابابزرگم رو از خونه بیرون میکرد

جالبه وقتی طلاق گرفتن دیگه ب هم محرم نیستن بعد تو یه خونه باهم هستن😳😳

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
این دیگه از پنجاه سال پیش صد سال پیشرفته بودن 😂😂😂

ها والا همینجوره

😅😅من به شوهرم میگم اگرطلاقم بدی هفته ای دوشب بایدبیای پیشم 🤣🤣🤣🤣🤣

🤔🤔

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
۲۲ از ۱۸ سالگی درگیر جنگ طلاق این دوتام هیچ کاری نتونستم کنم انقد حالم بده هر لحظه آرزوی مرگ دارم&n ...

عزیزم دخترمنم21سالشه میفممت شرایطتت عذاب اوره گلم  حالا پدرمادرت طلاق گرفتن به هم نامحرمن خوب حداقل پدرت خونه روترک کنه 

https://daigo.ir/secret/41700181532