مامان بابای روانیم دو ساله طلاق گرفتن ینی امضا شده همه چی ولی با هم زندگی میکنیم چون خونمون سه دونگ سه دونگه ینی نصفش واس مامانم نصفش بابام باید خونرو میفروختن که مامانم بتونه بره حالا فک کن دوساله خونرو گذاشتیم واس فروش و هنوز فروش نرفته هی میگم زیر،قیمت بدید روانیا دیگ نمیکشم دست و پام داره میلرزه و قبول نمیکنن خسته شدم دوسال دارم انرژی های وحشتناک این خونرو تحمل میکنم دارم دیوونه میشم بخدا دیگ هر روز دارم جنجال راه میندازم فحش و فحش کاری کتک کاری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نگو ببین خودشون هم خیلی سخته دارن همو تحمل میکنن اگه اینجور نبود طلاق نمیگرفتن پس اینجوری نگو. هرچی باشه پدرو مادرتن. دیگه نشده زندگیشون.الانم دوطرف جایی ندارن برن تا خونه فروش بره سهمشون بردارن
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.