2777
2789
پیرا تجربی

خب ببین مهم ترین پایه راهنمایی نهمه حالا تو تمرکزتو بزار برا دری علوم اگر ترم اولم خراب کردی ترم دومو بترکون از الان شروع کن ترم دوم حداقل علومتو بترکون معدلت ۱۰هم باشه علومت خوب باشه تجربی رو شاخته عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خوام برم خود کشی کنم دیگه این زندگی جای موندن نیست خیلی فشار رومه هیچ کسی هم توی این دنیای لعنتی ...

من دارم راهنماییت میکنم میگم چیکار کنی اونو نمیبینی بعد مظلوم نمایی میکنی خب اینم راهنماییت

می خوام برم خود کشی کنم دیگه این زندگی جای موندن نیست خیلی فشار رومه هیچ کسی هم توی این دنیای لعنتی ...

ببین علوم ریاضی زبان رو چند گرفتی

خوب دادی

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

اخه بقیه خیلی انتظار دارن که معدلم بالای 19شه حداقل مخصوصا پدرومادرم نمی خوام به خاطر بی دقتی و خنگی من اونو رو ناراحت کنم دلشون و بشکنم حاضرم بمیریم اون روزو نبینم اگه قراره معدلم زیر 19شه ترو خدا دعا کنین تا بمیرم که اون روزو نبینم

شما درست میگین ولی من بحسم یه چیزه دیگس کلا پدرو مادرم و کسایه دیگه که از من انتظار نمره بالا رو دارم معدل بالا اونا چی من نمی خوام که دل پدرو مادرمو بشکنم اونا داخل زندگیشون خیلی برای من زحمت کشیدن تا منو به این جا رسوندن اون وقت من به خاطر یه خنگ بازی ارزو هاشون و به باد دادم الان درد من برای همینه همش دارم با خودم کلانجار بمیرم که اروم شم ولی نمیشه امدم این جا تا شاید یکم بهتر شم ولی انگار این جا هم نمیشه  

هیچی ارزش حال بدی نداره عزیزم 

این روزا نیگذره همونطور ک روزای سخت قبل گذشت 

همه چی درست میشه 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
شما درست میگین ولی من بحسم یه چیزه دیگس کلا پدرو مادرم و کسایه دیگه که از من انتظار نمره بالا رو دار ...

عزیزم خدا نکنهههه 

جبران کن خب 

نمره و درس ک چیز جبران نشدنی ای نیس 

مشکلت تو کدوم درساس

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

عزیزم توقعت چیه؟ چجوری ارومت کنیم