2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34832 بازدید | 206 پست
از بین رفته یا هنوز باهات؟  چطوری بهتر شدی ؟

من خواهر شوهرم بندر زندگی میکردن 

جن زده بودش 

جوردی که از زندگی و شوهر و خونه فراری بود 

دعا براش گرفتیم پیش ی سیدی خدا رو شکر خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهر شوهرم بندر زندگی میکردن  جن زده بودش  جوردی که از زندگی و شوهر و خونه فراری بود ...

کجاست این سیده ؟ باید حضوری رفت؟

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
موکل داره؟ 

والا ایجور که کارش خوبه اره احتمالا،چون بعد از گرفتن دعا پیشش دیگه هیچ اتفاقی براش نیفتاد و کلا خوب شد انگار ن انگار که ایطور شده فقط گفته بود این دعا رو هیچ وقت از خودت دور نکن 

جن زده شدی یا به اصطلاح مس جن

...... 

علل و عوامل رواج جن گیری، فالگیری و رمالی - خبرآنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/154944/علل-و-عوامل-رواج-جن-گیری-فالگیری-و-رمالی

نوبتهای چند ماهه برای بیماران جن زده! / خرافات در کمین اعتقادات - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/806764/نوبتهای-چند-ماهه-برای-بیماران-جن-زده-خرافات-در-کمین-اعتقادات

ممنون عزیزم از فردا شروع میکنم  الان دو شبه باز اومدن سراغم تو خواب انقدر اذیتم کرد ، با مادرم ...

اسی این کارو کردی؟

حتما شرو کن.مطمئن باش نتیجه میگیری.هم مریضیت خوب میشه.هم شاید زندگی اون کسی ک دوسش داشتی درست شد.نزار مامان بابات رو اذیت کنن.

نمیدونم خیلی ها ت  دنیا دلمو شکوندن ... خب وقتی میتونه کمکم کنه چرا ازش کمک نخوام

ادم باید فقط از خدا کمک بخاد اینکه بری پیش ی جن میشه شرک .امیدت فقط ب خدا باید باشه . 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

هروز سوره یس و جن خوندم و شبها سوره بقره پخش کردم تو خواب طوری خفم کرد که از سوره بقره میترسم 

دقیقا یعنی راه درستی داشتی میرفتی و داشت عذاب میکشید سایت دایی ابراهیم هم راهکار برای دفع این جن ها داره و تاکید زیاد میکنن که وقتی دستور رو شروع میکنین هر علائمی دیدین اصلا دصلا ترک نکنید و ادامه بدید چون عارض نجس سعی می‌کنه شمارو بترسونه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
شکر خدا یک سال پیش دفع شد  اگر خواستی خصوصی پیام بده صحبت کنیم عزیزم  تو عمومی اکثرا اعت ...

چجوری دفعش کردی میشه کمک منم بکنی؟ 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی