2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34839 بازدید | 206 پست
عزیزم قبول کن که اشتباه کردی  متاسفانه محبت زورکی نمیشه و گرفتن طلسم محبت گناهه  توبه کن ...

ولی بعضی وقتا دوس دارم عاشق همین جنه هم محبتی ک ازم میخواد رو بهش بدم و تا آخرش با این باشم و انتقاممو با کمک اش از همه بگیرم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ولی بعضی وقتا دوس دارم عاشق همین جنه هم محبتی ک ازم میخواد رو بهش بدم و تا آخرش با این باشم و انتقام ...

اسی خداوکیلی من کاری ندارما فقط راست گفتی اینا رو ؟ همش برات اتفاق افتاده؟

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خداوکیلی من کاری ندارما فقط راست گفتی اینا رو ؟ همش برات اتفاق افتاده؟

ارع عزیزم من‌ ۱ ساله درگیر این موضوع میخوای تا مدارک پزشکی و اینام بزارم ببینی چقدر آزمایش و اینا دادم در حالی ک همش منفی هستش و هیچ مشکلی ندارم ... این تنها مدرکی هستش ک دارم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ارع عزیزم من‌ ۱ ساله درگیر این موضوع میخوای تا مدارک پزشکی و اینام بزارم ببینی چقدر آزمایش و اینا دا ...

ن عزیزم همین ک خودت داری میگی برام کافیه،امیدوارم هرچی ب صلاحته برات اتفاق بیفته

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱
ارع عزیزم من‌ ۱ ساله درگیر این موضوع میخوای تا مدارک پزشکی و اینام بزارم ببینی چقدر آزمایش و اینا دا ...

انتقام از کی اخه دختر 

تا آخر عمرت که نمیتونی جن زده بمونی 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
انتقام از کی اخه دختر  تا آخر عمرت که نمیتونی جن زده بمونی

نمیدونم خیلی ها ت  دنیا دلمو شکوندن ... خب وقتی میتونه کمکم کنه چرا ازش کمک نخوام 

عزیزم سوره یا آیه ای که خدا تعداد رکعات نماز گفته باشه میگی؟  میشه بگی تو کدوم آیه تعداد رکعات ...

وقتی خدا سوره ای در قرآن به اسم جن اورده در کنارش از تسخیر انسان توسط اجنه هم میگفت

میشه این روایت رو بگی که در مورد افراد جن زده هست البته با منبع موثق

روایت از کدوم امام یا پیامبر بوده؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

وقتی خدا سوره ای در قرآن به اسم جن اورده در کنارش از تسخیر انسان توسط اجنه هم میگفت میشه این روا ...

باشه میفرستم برات

وقتی خدا سوره ای در قرآن به اسم جن اورده در کنارش از تسخیر انسان توسط اجنه هم میگفت میشه این روا ...

💠 سهم جنیان از غذای شما 

صَنَعَ لَنا أبو حَمزَةَ طَعاماً ونَحنُ جَماعَةٌ، فَلَمّا حَضَرنا رَأى رَجُلاً يَنهَكُ عَظماً فَصاحَ بِهِ، فَقالَ: لا تَفعَل، فَإِنّي سَمِعتُ عَلِيَّ بنَ الحُسَينِ عليهماالسلام يَقولُ: لا تَنهَكُوا العِظامَ؛ فَإِنَّ فيهَا لِلجِنِّ نَصيباً، وإن فَعَلتُم ذَهَبَ مِنَ البَيتِ ما هُوَ خَيرٌ مِن ذلِكَ.

محمّد بن هيثم از پدرش نقل می‌کند:
ابوحمزه برای ما كه گروهی بودیم، غذایی آماده ساخت؛ چون حضور یافتیم، دید كه مردی استخوانی را كاملاً تمیز می‌‏كند. بر سر او بانگ زد و گفت: این کار را مكن! من از امام سجّاد علیه‏‌السلام شنیدم كه می‏‌فرماید: «استخوان‏‌ها را كاملاً تمیز نكنید؛ چرا كه براى جنّيان نيز در استخوان سهمى است و اگر چنين كنيد، چيزى از خانه مى‌رود كه از اين (پاك‌شده‌ی استخوان)، عزيزتر است».

📚 الكافی، جلد 6، صفحه 322، حدیث 1، كتاب من لا یحضره الفقیه، جلد 3، صفحه 350، حدیث 4230 عن أسباط، المحاسن، جلد 2، صفحه 264، حدیث 1839، بحار الأنوار، جلد 66، صفحه 72، حدیث 66 دانش نامه احادیث پزشكی: 2 / 132

قضيه اي را از ((بحار الانوار))و ((خرايج راوندي))نقل كنم كه از حضرت باقر العلوم عليه السلام روايت شده كه :
ابو خالد كابلي مدتي ملازمت پدر مرا نمود يعني امام سجاد عليه السلام .
روزي ابو خالد كابلي عرض كرد:مدتي است كه مادر خود را نديدهام و اذن خواست از آن حضرت كه خدمت مادرش برود.حضرت فرمود:به ابوخالدفردا مردي از اهل شام مي آيد كه صاحب عزت و ثروت مي باشد و دختري دارد كه او را جن آزار مي كند و معالجه او را طلب مي كند و هرقدر مال از او براي بهبودي دخترش بخواهي مي دهدو مضايقه نمي كند.چون وارد شود زودتر پيش او برو و بگو:من معالجه مي كنم به شرط اينكه ((ده هزار درهم))به من بدهي . چون وارد شد رفت و به او گفت:پدر دختر حاضر شد كه آن مبلغ را پرداخت نمايد.ولي فرمود كه :به تو حيله مي كند و آن مبلغ را پرداخت نمي كند!!سپس فرمود: كه سر خود را در گوش چپ آن دختر بگذار و بگو:علي بن الحسين عليه السلام پيغام داده برويد و ديگر برنگرديد.پس آن جن رفت و دختر به هوش آمد و آرام گرفت.چون مال را از پدر آن دختر طلبيد به او پول نداد.
ابوخالد،خدمت پدرم عرض كرد.فرمود:به تو گفتم كه حيله مي كند وليكن باز آن جن به آن دختر بازگشت خواهد نمود.پس به او بگو:چون به عهدت وفا نكردي اين جن بازگشت نمود.
حال اگر((ده هزار درهم))را به دست علي بن الحسين عليه السلام دادي معالجه مي كنم كه ديگر برنگردد.آن مرد،مبلغ را به دست آن حضرت داد،پس ابو خالد رفت و در گوش آن دختر گفت:اي خبيث،امام علي بن الحسين عليه السلام مي فرمايد:از پيش اين دختر بيرون رو ومعترض او مشوو اگر ديگر بار برگشتي به امر خداي تعالي تو را مي سوزانيم ،پس دختر به حال آمد و ديگر جن او را نگرفت.پس آن مبلغ را ابوخالد گرفت و براي ديدن مادرش به سفر رفت.

بسم الله الرحـــــــــــــــــمن الرحیم

🌿ابودجانه انصاری می‌گوید: من به رسول خدا صلّى‌اللّٰه‌عليه‌و‌آله گلایه كردم که هنگام خوابیدن در بسترم، صدایی مانند صدای آسيا و وزوزی مانند وزوز زنبور می‌شنوم و درخششی مانند درخششِ برق، و وقتی سر بردارم، در برابرم سایه سياهى ببينم كه به درازای صحن خانه‌ام بالا رود! و دست میكشم مانند پوست خارپشت است! و به چهره‌ام مانند شراره‌ی آتش اندازد! پس رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: جن خانه‌ات است اى ابودجانه! سپس دوات و كاغذ خواستند و به على عليه‌السّلام فرمودند که بنويسد:

«بسم الله الرحــــــــــمن الرحیم هَذَا كِتَابٌ مِنْ رَسُولِ رَبِّ اَلْعَالَمِينَ إِلَى مَنْ طَرَقَ اَلدَّارَ مِنَ اَلْعُمَّارِ وَ اَلزُّوَّارِ إِلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ أَمَّا بَعْدُ فَإِنَّ لَنَا وَ لَكُمْ فِي اَلْحَقِّ سَعَةً فَإِنْ يَكُنْ عَاشِقاً مُولَعاً أَوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً فَهَذَا كِتَابُ اَلله يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَ عَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إِنّٰا كُنّٰا نَسْتَنْسِخُ مٰا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ إِنَّ رُسُلَنٰا يَكْتُبُونَ مٰا تَمْكُرُونَ  اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذَا وَ اِنْطَلِقُوا إِلَى عَبَدَةِ اَلْأَصْنَامِ وَ إِلَى مَنْ يَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اَلله إِلٰهاً آخَرَ لاٰ إِلٰهَ إِلاّٰ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هٰالِكٌ إِلاّٰ وَجْهَهُ لَهُ اَلْحُكْمُ وَ إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ حم لاَ يُبْصِرُونَ حم عسق تَفَرَّقَ أَعْدَاءُ اَلله وَ بَلَغَتْ حُجَّةُ اَلله وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِالله اَلْعَلِيِّ اَلْعَظِيمِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اَلله وَ هُوَ اَلسَّمِيعُ اَلْعَلِيمُ.»

ابو دجانه گوید: نامه را گرفتم و تا كردم و به خانه‌ام بردم و زير سرم گذاشتم و شب را آسوده خوابيدم و بيدار نشدم مگر از فرياد كسى كه ميگفت: اى ابودجانه! ما را با اين كلمات آتش زدى! تو را به حق سرورت كه اين نامه را از ما بردار كه ما را بازگشتى به خانه‌ات و در كنارت و در هر جا اين نامه باشد نباشد! ابودجانه گفت: برش ندارم تا رسول خدا صلّى‌اللّٰه‌عليه‌و‌آله اجازه دهد. ابودجانه گفت: از اين ناله و فریاد و گريه‌ی جن كه شنيدم، شبم دراز گذشت و بامداد نماز صبح را با رسول خدا صلّى‌اللّٰه‌عليه‌و‌آله خواندم و آنچه آن شب از جن شنيدم به ایشان گزارش دادم! پس پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: اى ابودجانه! (نامه را) از اين قوم بردار! قسم به کسی که مرا به راستى به پیامبری فرستاده است، آنان قطعا تا روز رستاخيز درد عذاب را می‌كشند.🌷

📚مصباح کفعمی،ج۱، ص۲۲۹/بحارالأنوار، ج۶۰، ص۱۲۵

🌿حکیمه دخترِ امام کاظم علیه‌السلام می‌گوید: امام رضا علیه‌السّلام را دیدم که بر درب هیزم‌خانه ایستاده و آهسته صحبت می‌کنند و من کسی را نمی دیدم! عرض کردم: ای سرور من! با چه کسی صحبت می‌کنید؟ فرمودند: این «عامر زهرایی» [از جنّیان] است، آمده سؤال دارد و به من اظهار ناراحتی می‌کند. عرض کردم: آقای من! دوست دارم سخنش را بشنوم. فرمودند: اگر صدایش را بشنوی ۱ سال تب می‌کنی! گفتم: آقای من! دوست دارم بشنوم. پس امام عليه‌السلام به من فرمودند: گوش کن! پس گوش دادم و صدایی شبیه به سوت شنیدم و تب مرا فرا گرفت و ۱ سال تب کردم.🌷

🌸حَکِیمَةُ بِنْتُ مُوسَی (علیهما‌السلام) قَالَتْ رَأَیْتُ الرِّضَا علیه السلام وَاقِفاً عَلَی بَابِ بَیْتِ الْحَطَبِ وَ هُوَ یُنَاجِی وَ لَسْتُ أَرَی أَحَداً فَقُلْتُ یَا سَیِّدِی لِمَنْ تُنَاجِی فَقَالَ هَذَا عَامِرٌ الزَّهْرَائِیُّ أَتَانِی یَسْأَلُنِی وَ یَشْکُو إِلَیَّ فَقُلْتُ سَیِّدِی أُحِبُّ أَنْ أَسْمَعَ کَلَامَهُ فَقَالَ لِی إِنَّکِ إِذَا سَمِعْتِ بِهِ حُمِمْتِ سَنَةً فَقُلْتُ سَیِّدِی أُحِبُّ أَنْ أَسْمَعَهُ فَقَالَ لِیَ اسْمَعِی فَاسْتَمَعْتُ فَسَمِعْتُ شِبْهَ الصَّفِیرِ وَ رَکِبَتْنِی الْحُمَّی فَحُمِمْتُ سَنَةً.🌱

📚کافي ج ۱، ص ۳۹۵/مدینة المعاجز ج ۷، ص ۳۵/عوالم العلوم ج ۲۲، ص ۱۵۷/وافي ج ۳، ص ۶۴۰/تفسير نور الثقلين ج ۵، ص ۴۳۲