2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34832 بازدید | 206 پست

دقیقا شبیه به پسری بودش که توی تصوراتم از بچگی مثلا دوسش داشته باشم شوهرم اون شکلی باشه فقط با دست و پای بد قیافه انگشتای نا منظم و تعداد زیاد ولی صورتش فقط خوب هستش بعد فهمیدم که خودشون رو به قیافه ای در میارن که دختر دوس داشته باشه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه رسما شبا قبل خواب سنگینی اون جو رو حس میکردم که مشغول بوسیدن و ور رفتن با منه ولی تو خواب بودم یه جورایی هیچ وقت ندیدمش یه حالتی بوده ک‌انگار چشامو رو بسته بودن ب روز ولی بیدار بودم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
دقیقا شبیه به پسری بودش که توی تصوراتم از بچگی مثلا دوسش داشته باشم شوهرم اون شکلی باشه فقط با دست و ...

چشم سومت آسیب دیده و باز شده بخاطر همین میبینیش

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

ولی یکی دو بار کمکم کردش شاید باورتون نشه ولی امتحان هیپی نخونده بودم باز سر جلسه انگار وجود داشتش یه لحظه تو همون فضای سنگین قرار گرفتم و انگاری تمام سوالات از حفظ تو ذهنم اومد جوابش در حالی که هیچی نخونده بودم 

خب راهی نیست که دفعشون کنی؟ من شنیدم چندتا سوره هست که جن رو دفع میکنه

فقط دور میشه ولی اگه خوندن قرآن رها کنم بر میگرده 

۱۰ ساله درگیرم

بعد کم کم  مریض شدم .... رگ های دستم درد میکردش ساعد دستم‌.... 

دردای عجیب و غریب توی سرم ...‌

یه احساس سرمایی ک تمومی نداره 

بعد کم کم  مریض شدم .... رگ های دستم درد میکردش ساعد دستم‌....  دردای عجیب و غریب توی سرم ...

جن زده شدی یا به اصطلاح مس جن