2777
2789
خانما دکتر برام کلومیفن نوشته، گفت از شب چهارم بخور به مدت پنج شب، یک هفته استراحت بده و بعد نزدیکی، الان سوالم اینه توی این یک هفته استراحت نباید نزدیکی داشت؟ اینم بگم برام سونو ننوشته دکترم
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
استراحت یعنی چی؟ وقتی دارو تحریک تخمک گذاری داده حتما باید بری سونو تا بفهمی چه اثری داشته
همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ... پس نمیدونم البته خب به هر حال کلومفین بخوری فولیکولات رشدشون بیشتر میشه برای چی داده؟
همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
منم نشنیدم برای قطع پریود بدن برای تحریک تخمک گذاریه من دارم مصرف می کنم
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
عزیزم من برای تحریک تخمک میخوردم کلا از بعد از پری یه روز در میون اقدام بودم منعی نداره فکر کنم
چراعزیزم بعد پری یه شب درمیون اقدام میشه کرد
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍