2777
2789
عنوان

آرایشگاه برم یا نه....دوستان بیاید

116 بازدید | 9 پست

سلام به همه ی شما امیدوارم حال دلتون آروم و شاد باشه.

عروسی یکی از اقوام نزدیکمه و من نمی دونم چرا دوست ندارم برم آرایشگاه و اینم بگم آرایش ملایم بهم میاد.

نظرتون رو لطفا بگید و اگر تجربه ای دارید بفرمایید.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=324714594]خودت لوازم آرایشی داری؟ تا عروسی فامیلتون فیلمهای آموزش میکاپ رو ببین یاد بگیر خودت میکاپ کن دارم ولی اونطور نیست که کامل باشه، چون فقط یک ضد آفتاب می زنم و رژ ...تامااام.

[QUOTE=324714594]خودت لوازم آرایشی داری؟ تا عروسی فامیلتون فیلمهای آموزش میکاپ رو ببین یاد بگیر خودت ...

وسایلای اساسی و مهم که آرایشگرا استفاده میکنن رو بهت میگم ، اول یه کرم پودر خوب بخر برای خودت ، بعدم کانسیلر بخر ، کانسیلر برای نواحی که مثلا روی صورت میخوایی کاور بشه خوبه ، بعدشم سایه و خط چشمه ، یه سایه از این کوچولوها تک رنگها بخر برای خودت که قیمتش زیاد نشه ، یه سایه کرمی بخر بزن بعد خط چشم کوچولو هم بکش ، بعدشم یه ریمل بخر که من ریمل mascar afixer دارم خیلی خوبه ، گیاهیه حجم دهنده ام هست ، رژ لب رو هم که هرچی خودت دوست داری ، اگه رژ‌ لبت جامد بود یه کوچولو روی گونه هاتم بزن که رنگ بگیره