الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=324714594]خودت لوازم آرایشی داری؟ تا عروسی فامیلتون فیلمهای آموزش میکاپ رو ببین یاد بگیر خودت میکاپ کن دارم ولی اونطور نیست که کامل باشه، چون فقط یک ضد آفتاب می زنم و رژ ...تامااام.
اگه دوست داری برو ولی جای گرون نرو،حتی اگه برای آرایش نرفتی ولی برای موهات حتما برو آرایشگاه،اگه تصمیمت قطعیه بهتره از الان تماس بگیری تا برات نوبت بزنه
[QUOTE=324714594]خودت لوازم آرایشی داری؟ تا عروسی فامیلتون فیلمهای آموزش میکاپ رو ببین یاد بگیر خودت ...
وسایلای اساسی و مهم که آرایشگرا استفاده میکنن رو بهت میگم ، اول یه کرم پودر خوب بخر برای خودت ، بعدم کانسیلر بخر ، کانسیلر برای نواحی که مثلا روی صورت میخوایی کاور بشه خوبه ، بعدشم سایه و خط چشمه ، یه سایه از این کوچولوها تک رنگها بخر برای خودت که قیمتش زیاد نشه ، یه سایه کرمی بخر بزن بعد خط چشم کوچولو هم بکش ، بعدشم یه ریمل بخر که من ریمل mascar afixer دارم خیلی خوبه ، گیاهیه حجم دهنده ام هست ، رژ لب رو هم که هرچی خودت دوست داری ، اگه رژ لبت جامد بود یه کوچولو روی گونه هاتم بزن که رنگ بگیره
راستییی پودر فیکس یا اسپری فیکس هم بخر ، البته پودر فیکس بهتره آخه اسپری برای چشم ضرر داره ، پودر فیکسو بعد اینکه کرم پودر و کانسیلر زدی بزن که ارایشت خراب نشه