2777
2789
عنوان

بچه ات چه استعدادی داره؟

2970 بازدید | 97 پست

چرا استعداد یابی مهمه؟کافیه یه‌نگاه به اطرافیانتون کنید.

افرادی ومیبینین که باوجود سن بالاهنوز تو زندگیشون دنبال هدفشونن ونمیدونن اون هدف چیه؟

اگه به فکر آینده ی فرزندت هستی ومیخوای بدونی چه استعدادی داره برام درخواست دوستی بدین.

بادقت وحوصله بهتون راهکارمیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعداد تو ایران؟؟؟ خخخ هیچ استعدادی در ایران شکوفا نمیشه ..اکثرا افسردن

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

از بچگی نقاشی م خوب بود

تا چندسال پیش رفتم کلاس نقاشی 

دیدم بقیه تو چندجلسه کلی پیشرفت کردن

من هنوز درگیر طرحهای ساده هستم 

یه مدت رفتم دیگه نه

الان گاهی تو خونه طراحی میکنم 

چون از کودکی مهارت های زندگی بهشون آموزش داده نمیشه و نهایت درسن نوجوونی افسرده میشن 😇

انقد زندگیا سخت شده دلخوشی کم ....بچه ها نیاز به پدر و مادری دارن بی دغدغه باشه ...ن دغدغه اقتصادی و.....

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
استعداد که برای والدین من معنی نداشت اونا فقط قالب کردن و بلد بودن به شخصه استعداد درخشانی توی طراح ...

عزیزم میتونی خودآموز کارهای گرافیکی و یادبگیری و تو تایم اضافه ات انجام بدی پزشکی مسیر پرپیچ وخمیه تارسیدن به درآمد ازاستعدادت استفاده کن تاتو این تایک نتیجه بگیری

از بچگی نقاشی م خوب بود تا چندسال پیش رفتم کلاس نقاشی  دیدم بقیه تو چندجلسه کلی پیشرفت کردن ...

عزیزم راحت میتونی با دوره های آموزشی آنلاین که خیلیاشونم رایگانم مهارتتو تقویت کنی نقاشی فقط استعداد نیست تمرین تمرین تمرین