2777
2789
عنوان

چقدر مادرشوهرم منفوره🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 44 پست
اوه اوه به اسب شاه گفته یابو ........مادرت در چه وضعه .......فکر کردی مادرت چروک و پیر نمیشه یاخودت ...

انشالله که یه پیرزن مهربون لپ توپولو میشم که خیلیم گوگولیه.نه کسی که میره خاستگاری دختر از همه جا بی خبر درحالیکه راضی نیس وبعد عقد عذابش میده ۱۲سال.میتونست همونجا بهمون برسونه که راضی نیست.بخدا اینقدر زن خوب تو محله بود که منتظر بودن بزرگ شم پا پیش بزارن.از بس احترام میذاشتم به بزرگترا وپای درد دلشون مینشستم کمک میکردم.میتونستم الان عروس یکیشون باشم که منو نور چشمی پسرش کنه نه اینکه تلاش کنه جدایی بندازه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
انشالله که یه پیرزن مهربون لپ توپولو میشم که خیلیم گوگولیه.نه کسی که میره خاستگاری دختر از همه جا بی ...

عزیزم هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست 

ولش کن پیر زن خرفتو

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه عجوزه‌ای 

فقط چون بعد ازدواج ما شوهرم که خرج قر و فرهاشونو میداد دیگه نتونست خیلی پول بده با مخارج سنگین و قسطامون.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چرا مخالف بود؟ یا کسیو بره شوهرت زیر سر داشت

ما از لحاظ مالی یه سطحیم.ولی خانوم وقتی دختری رو میدید که تو خونه باباش طلا داره یا جهیزیه سنگین میدن دستو پاش شل میشد که کاش تو رو نمیگرفتیم اینو میگرفتیم.ناراحت هم که میشدم جواب نمیدادم دلخور نگاش میکردم میرفت به شوهرم میگفت زنت دهن کجی کرده بهم.شوهرمم منو میزد یا ده روز نمیومد پیشم.مشکل اصلیش اینه که ما تو کوچه هووش زندگی میکردیم که پدر شوهرم منو دیده وگفته بریم خاستگاریش

ما از لحاظ مالی یه سطحیم.ولی خانوم وقتی دختری رو میدید که تو خونه باباش طلا داره یا جهیزیه سنگین مید ...

واااااااا 

جدی تو روتدمیگف کاش یکی دیگه رو میگرفتیم؟؟؟ شوهرتم بهش حق میداد؟؟؟ چه حرومی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اوه اوه به اسب شاه گفته یابو ........مادرت در چه وضعه .......فکر کردی مادرت چروک و پیر نمیشه یاخودت ...

چه فشاری شدی تو افکارت گندیدست تو یه خواهر شوهر عقده ای هستی بنظرم😅

واااااااا  جدی تو روتدمیگف کاش یکی دیگه رو میگرفتیم؟؟؟ شوهرتم بهش حق میداد؟؟؟ چه حرومی

تو روم میگفت شوهرم باور نمیکرد اینجوری گفته.از بس مظلوم میگیره خودشو.همش آه میکشه وشکر خدا میکنه شیطان پلید.

تو روم میگفت شوهرم باور نمیکرد اینجوری گفته.از بس مظلوم میگیره خودشو.همش آه میکشه وشکر خدا میکنه شیط ...

نگران نباش تقاصشو پس میده 

ان شاالله انقد خوشی به زندگیت بیاد ک جبران شه روزای بدت

چقد دعات به دلم چسبید❤️

من دعاهام میگیره 

سوره ی ملک بخون برای من خوب بود ان شاالله حاجت شمارم بده عزیزم❤️

چقد مثل منی

بیا بغلم

نگران نباش تقاصشو پس میده  ان شاالله انقد خوشی به زندگیت بیاد ک جبران شه روزای بدت

ممنونم عزیزدلم منم برات از خدا بهترینها رو میخوام مهربونم